Hirdetés


Dr Lenkei Gábor tanácsai:
“És akkor hadd adjak egy kis hamuba sült pogácsát, egy nagyon egyszerű kis útravalót!Egy ötletet, amit jól lehet használni, már holnaptól.Ha megfogadják a tanácsomat.Ha szeretnének jól érezhető életminőség-javulást tapasztalni, akkor tegyenek meg kettő dolgot!
Egy. Ha kérhetem, igyanak már vizet! Jó?Azt hiszem nem terheltem még meg nagyon a családi büdzsét, ugye?… Jó.Mert tudják az egészséges életmód nagyon drága!…Azt csak a nagymenők engedhetik meg maguknak….Csak azok isznak vizet….Jó? Tehát tegyék meg!

Hirdetés

Kettő. Az emberi szervezet olyan, mint egy kert, aminek tápoldatra, tápsókra van szüksége.Ezek közül sok minden hiányzik, úgy ahogy van, rossz az egész! De ami a legjobban hiányzik az összes közül, és aminek a pótlásával rövid időn belül nagyon jó, életminőség javulást lehet elérni, az az úgynevezett C-vitamin.A patikában úgy hívják, hogy aszkorbinsav.Menjenek el a patikába, vegyenek aszkorbinsavat, jó?Fillérekbe kerül, nem tudom,… szégyenletesen olcsó.Elképesztően olcsó.Vegyenek aszkorbinsavat, és naponta legalább 2000-3000 mg aszkorbinsavat, 2-3 grammot egyenek meg!Az nagyjából egy csapott teáskanál.Beletehetik vízbe, savanykás limonádénak meg lehet inni.Beletehetik teába, csak ne legyen 60 foknál forróbb, mert tönkremegy, és meg lehet inni, olyasmi, mint egy citromos tea.Nem rossz ízű.2-3 gramm.
Igyanak elegendő vizet! A 450 ml/ 10 kg és minimum 2-3 gramm C-vitamin.Ha ezt a kettőt megteszik, számottevő életminőség-javulást fognak megtapasztalni!Megszűnnek székrekedések, kisimulnak ráncok, megnő az életerő, az ember frissebb lesz, jobban alszik.A menstruáció panasz mentesebbé fog válni, megszűnik egy csomó fejfájás, és egyéb panasz.Számottevő életminőség javulás!”
Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Hirdetés
Categories: Egészség

Hirdetés