Hirdetés


“Teljesen megalapozatlan nyilvános hisztéria folyik, amelyet a média és a politikusok irányítanak, ez felháborító, ez a legnagyobb átverés, amit valaha is elkövettek a gyanútlan nyilvánosság előtt.”
Egy vezető kanadai patológus szerint az egész világon becsapták a gyanútlan embereket.
Dr Roger Hodkinson észrevételeit a Közösségi és Közszolgáltatási Bizottság részvételével folytatott megbeszélés során tette, és a videót később felrakták a YouTube-ra.
“Teljesen megalapozatlan nyilvános hisztéria folyik, amelyet a média és a politikusok irányítanak, ez felháborító, ez a legnagyobb átverés, amit valaha is elkövettek a gyanútlan nyilvánosság előtt ” – mondta Hodkinson.
Véleménye szerint az idősebb, és sebezhetőbb emberek védelmén kívül semmit sem lehet tenni a vírus terjedésének megakadályozására, és hogy az egész helyzetet “orvostudományt játszó politikusok képviselik, és ez nagyon veszélyes játék”.
Hodkinson megjegyezte, hogy “a társadalmi távolságtartás hiábavaló, mert a koronavírus cseppfertőzéssel terjed, ami akár 30 métert is megtehet, mielőtt célba jutna,” ezért a társadalom azonnali újranyitását szorgalmazta, hogy megakadályozzák a lezárások okozta pusztító károkat.

Hirdetés

Hodkinson a maszkviselésről így vélekedik:
“A maszkok teljesen haszontalanok. Semmiféle bizonyíték nincs a hatékonyságukra vonatkozóan. A papírmaszkok és a szövetmaszkok egyszerűen csak jelzésként szolgálnak. És legtöbbször nem is viselik szabályosan. Teljesen nevetséges. Látva ezeket a szerencsétlen, képzetlen embereket – ezt nem pejoratív értelemben mondom – látni, ahogy ezek az emberek úgy járkálnak, mint a lemmingek, és minden háttértudás nélkül engedelmeskednek, hogy az arcukra tegyék a maszkot.”
Az orvos a PCR-vizsgálatok megbízhatatlanságát is leszögezte, megjegyezve, hogy “a pozitív teszt eredményei nem jelentenek klinikai fertőzést,” és hogy minden tesztelést le kell állítani, mert a hamis számok nyilvános hisztériát okoznak.
Hodkinson elmondta, hogy Alberta tartományban a 65 évesnél fiatalabbak halálozási kockázata “egy a háromszázezerhez,” és hogy egyszerűen “felháborító” a társadalmat elzárni.
Hodkinson szakmai hitelessége nem kérdéses, amit megerősít a MedMalDoctors szakmai weboldal: Általános orvosi diplomáját az Egyesült Királyság Cambridge-i Egyetemén szerezte, ahol a Corpus Christi College tudósa volt. A British Columbia Egyetemen töltött rezidensi ideje után a Royal College okleveles általános patológusa (FRCPC) és az Amerikai Patológiai Kollégium (FCAP) munkatársa lett.

Forrás: mediaforras.com
Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés