Hirdetés


Amikor összejöttek, tudták, hogy nem lesz könnyű, hiszen két távoli kultúra, eltérő neveltetés és két különböző alkat találkozott. De a szerelmük mindent felülírt. Az elmúlt másfél évben Demcsák Zsuzsa és férje, Krishan bebizonyította, hogy tökéletes párt alkotnak. Ám most itt egy újabb próbatétel. Bizonytalan időre el kell válniuk egymástól, ugyanis Krishannak bizonytalan időre vissza kell mennie Indiába, ahol várják az otthoni kötelezettségei, és emellett szeretne az India vallási fővárosaként számon tartott Rishikesh-ben feltöltődni – árulták el a Best magazinnak.

Hirdetés

– Annak idején megállapodtunk, hogy Krishan félévente hazautazik majd. A családjának szüksége van rá, ahogyan neki is a családjára. Érzelmileg és spirituálisan sem szakadhat el a szülőhazájától – kezdi Zsuzsa a magazinnak. – Ezt a világjárvány felülírta, ám most úg döntöttünk, nem halogathatja tovább. Bármennyire nehéz is, ezt tudomásul kell vennem. Eredetileg együtt utaztunk volna, de a mostani helyzetben sajnos csak ő menet. Bár ez az időszak hosszabbnak mutatkozni, mint a legutóbbi, amikor a házasságukhoz szükséges papírokért kellett hazautaznia a férfinak, és bár Zsuzsa tudja, nincs más választásuk, mégis sok erőre lesz szüksége.

Hirdetés
– Ha ezt túléljük, akkor megmutattuk a világnak, hogy bármit túlélünk. Ha nem, akkor más az utunk. Krishannak most el kell mennie, hogy visszajöjjön. – magyarázza a műsorvezető, aki újra videócseten tartja majd a kapcsolatot férjével, és számolja a napokat, hogy mikor lehetnek majd újra együtt. Krishan a távollétről az indiai bölcsek nyugalmával beszél: „Az egyedüllét, a csend, a böjt náluk a élet része. Rishikes-ben mindezt együtt tudom gyakorolni, miközben nagy sétákat teszek a közeli erdőkben.”

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés