Hirdetés

Fotó: rtl.hu

Nemrég napvilágra került egy elég olyan videó, amiben Gáspár Laci nyomdafestéket nem tűrő módon kelt ki magából. A baletonfüredi éjszakában állítása szerint származása miatt érték atrocitások, még a feleségét is csúnya szavakkal illették. Az egészről videófelvétel is készült, ami felkerült a Redditre:

Hirdetés
Felmerült a kérdés, hogy vajon az erőszakos szóváltás miatt mi lesz most Gáspár Laci sorsa az RTL Klubnál. Megválnak-e a színész-énekestől, vagy felfüggesztik, esetleg szerződést bontanak vele, és nem lesz tovább az X-Faktor mentora. A csatorna egyébként kiáll az elfogadás mellett, ezért kérdéses, hogy mi lesz a következő lépés.

A Bors összeszedte, hogyan is cselekedett a csatorna korábban.
Karnics Krisztina, az Éjjel-Nappal Budapest sztárjáról előkerült egy üvöltözős, ököllel fenyegetős videó, amin visítva szidja a rendőröket. Krisztina megnyilatkozásától a csatorna elhatárolódott.
Molnár Gusztáv nemrég számolt be arról, hogy az RTL Klub megvált tőle. Az egész pedig azután történt állítása szerint, miután nyilvánosan beismerte alkoholfüggőségét.

Hirdetés

Járai Mátét pedig levették a képernyőről miután kifecsegett egy olyan információt, amit a csatorna nem akart, hogy kiszivárogjon. Mint látható, erőszakos cselekmény ebben az esetben nem történt, de felfüggesztés igen.

Megszólalt a szórakozóhely szóvivője
Ők egy kicsit máshogyan emlékeznek vissza a történtekre, szerintük nem Laci származása miatt pattant ki a balhé.
“Szórakozóhelyünk, mint mindig, szombaton is 4-kor zárt. Nem Gáspár úr az első, aki ezt nehezményezi a vendégeink közül, de mondhatni eddig ő kezelte legrosszabbul ezt a helyzetet. Szokás szerint megkértük a még bent maradt vendégeket, legyenek kedvesek távozni” – kezdte a bár szóvivője.
“Laci nem akart menni még a feleségével, és úgy emlékszem, 1-2 emberrel a pultnál ülve elengedte a füle mellett a kérést. A pultos fiú még háromszor szólt, mire ő felcsattant és elkezdte kioktatni, hogy a pult belső oldalán mi a dolga és mit is képzel magáról… A felesége végig mondta neki, hogy menjenek, próbálta elrángatni. Erre kétszer is úgy meglökte, hogy azt hittük elvágódik, úgyhogy a rádióban említett lila foltok a karján azok magától Lacitól vannak. Niki már annyira ki volt rá, hogy azt kiabálta; „én Isten lánya vagyok, te nem beszélhetsz így velem” – kemény szavak ezek.

Hirdetés
Gáspár Laci származása a szórakozóhely szerint így került firtatásra:
“A személyzet pakolt, szedte a poharakat, nem is foglalkoztak volna már vele, mert annyira kellemetlen volt az egész, de Laci csak folytatta, mocskolódott tovább. Kevésbé hallatszik a videón, de mielőtt a kolléganő az énekes származását firtatta volna, ott egy „leszbikus k*rva” kipattant a szájából… Itt megjegyezném, mindenféle rasszizmustól elhatárolódunk. Nyilván ilyen stílusra a válasz is hasonló volt, kénytelen volt a porta és a személyzet is az ő szintjére süllyedni, mivel a szép szóból nem értett. Semmiféle tettlegességre nem került sor, és nem azért, mert előkapta a telefonját. Be se tudta kapcsolni, tiszta vicc volt, igazából már ő is érezte, hogy túlfeszítette a húrt és szerintem megijedt, gondolta ez majd megvédi. Aki hozzánk jár, tudja jól: sok éve nyitva vagyunk, soha egy verekedés nem volt a helyen, sőt ehhez hasonló sem történt…” – fogalmazott a szórakozóhely szóvivője.

Hirdetés
Gáspár Laci szerint így történtek a dolgok
A zenész Balázsék reggeli műsorának volt a vendége, ő így emlékszik a történtekre:
“Ültünk a pultnál, nagyon jól éreztük magunkat, és nem vettem észre, hogy már négy óra van, vagy fél öt… nem tudom pontosan, mikor zár az a hely. Nekünk nem lett szólva, hogy mikor zárnak, nem tudtuk, nem néztünk körül. Sötét van bent, nem látszódott, hogy hajnalodik. Az egyik pillanatról a másikra, ahogy kértük ki az italokat, a pultos srác olyat szólt, hogy nem akartam elhinni. Valami olyasmit, hogy ’takarodjatok innen most már’… nagyon durván” – nyilatkozta Gáspár Laci.

Forrás: Bors
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés