Hirdetés

Fotó: Instagram/ByeAlex

Hétvégi koncertje után interjút készített az RTL Klub Fókusza ByeAlexszel, aki – Manuel társaságában – egyebek mellett a jövőjéről is terveket osztott meg a műsorral.

Hirdetés
„Óriási dolog lehet az, hogy családod van, és hogy van motivációd, hogy haza menj, feltöltenek ezek az emberek, akiket szeretsz. Nekem a családom a zenekarom, és engem ez kielégít” – fogalmazott a zenész. „A mostani fiatal szülőknek az a dolguk, hogy megvédjék a gyerekeiket attól, ami következik. Gondold végig, mennyibe kerül az üzemanyag Magyarországon. Egy rekesz tojás ezer forint… Már én észreveszem azt, hogy minden rohadt drága. Élhetetlen, ami következik. Élhetetlen, én ezt gondolom” – magyarázta az X-Faktor mentora.

Hirdetés

Ezután még személyesebb mederbe terelte a beszélgetést:
„Régebben is kifarolgattam a kapcsolataimból, nem véletlenül. Én nem szeretnék gyereket”
– vallott Alex, aki rögtön kicsit árnyalta is a képet.
„Szeretem a babákat, nagyon aranyosak, nagyon édesek, és néha elgondolkodom rajta, de jelen állás szerint nem szeretnék gyereket. Úgy gondolom, hogy most egy olyan történés van az életben, ahol szerintem ez egy rossz húzás volna részemről. Tehát ha már eddig nem léptem ezt meg, akkor nem most fogom” – magyarázta el jelenlegi helyzetét ByeAlex.

HirdetésHirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés