Hirdetés


Gáspár Zsolt családjában kettős öröm uralkodik: a műsorvezető nemcsak újraházasodik volt feleségével, hanem büszke lehet lánya, Nikol kiváló teljesítményére is. A család boldogságát tovább fokozza, hogy Nikol hamarosan diplomát szerez a közgazdász egyetemen és Kaliforniába utazhat ösztöndíjjal. Ráadásul a fiatal lány a házasság küszöbén áll, ami további boldogságot jelent édesapja, Zsolti számára.

Hirdetés

A család örömét és az új fejezet kezdetét szimbolizálja Zsolti és volt felesége újraházasodása is. A műsorvezető szeretné, ha az esküvő szervezésével Győzikét, a család egy másik tagját bízná meg. Ez nem csak a családi összetartozás erősítését jelenti, hanem azt is, hogy a Gáspár-család újra együtt ünnepelheti az élet fontos pillanatait.

Hirdetés

A Gáspár család története bizonyítja, hogy a családi szeretet és támogatás meghatározó ereje képes összekötni a generációkat, és segít átlendülni a nehéz időszakokon. Nikol sikerei és a családi örömök új fejezetet nyitnak a Gáspár-család életében, tele új reményekkel és boldog pillanatokkal.
“A kislányom, Nikol most végez az egyetemen közgazdászként. Amellett, hogy azt tervezi, ösztöndíjjal Kaliforniába megy, házasodni is készül. És remélem, nem más, mint Győzike szervezi majd a kislányomék esküvőjét, ő a szíve-lelke az egésznek. Ismeri az esküvőszervezés minden sarkalatos pontját, tudja, kivel kell beszélni és hogyan” – mesélte a boldog apuka.

Hirdetés

Gáspár Zsolti azt is elmondta, hogy lélekben már az unokázásra is készül, ám tudja, hogy erre még várnia kell: “Már örülnék egy kis unokának, szívesen lennék nagypapó. De a gyerekek előbb végezzenek az iskolákkal, képezzék magukat, keressenek pénzt, aztán vállaljanak babát. Mindennek megvan a rendje az életben” – árulta el a műsorvezető.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés