Hirdetés


Úgy tűnik, minden rendben van G.w.M háza táján, kedden legalábbis egy megnyugtató posztot tett közzé a rapper, amelyben feltehetően a nemrégiben megkérdőjelezett vagyonosodásáról mondott néhány szót.

Hirdetés

A rapper nem rejti véka alá azt az életet, amelyet – hosszú évek zenélése után – ma megengedhet magának. Ezt valószínűleg sokan irigykedve figyelik, sőt, egy magyar bűnügyi lap szerint vizsgálat is indult a sztár vagyongyarapodása miatt. Lapunk ebben az ügyben megkereste a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársait, ám kérdéseinkre csak azt a választ kaptuk:
“nincs nyilvánosságra hozható információ.”
A zenész, aki nemrégiben még Szabyesttel vívott csatát, most az Instagram-oldalán reagált az aggódó megkeresésekre, amelyeket vélhetően a vagyonával kapcsolatos kérdőjelek miatt kapott. Ám úgy tűnik, nincs ok az aggodalomra, a rapper otthon fifázgat.

Hirdetés

„Sírok a nevetéstől, hogy úgy hív mindenki fel, hogy minden rendben van-e, illetve, hogy jól vagyok-e…. Persze, itthon fifázok! Semmi extra nincs velem, csak megint le akarnak járatni a hülyeségekkel! Csinálom az új lemezeimet és készülök a turnémra! Nyugi már… Istenem! Előadó vagyok, nem bohóc … Én úgy gondolom, hogy a pénzügyi dolgaimat viszont nem a médián keresztül kell bemutatnom, és ezzel lezártnak tekintem az ügyet!
U. i.: Nagyon dzsanesz Fifázni!”
– írta a megosztott képhez a rapper, amelyen látszik, hogy valóban bele van mélyedve valamilyen játékba.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés