Hirdetés


A különböző közúti baleseteknél mindig kiszámíthatatlan a végkifejlet, legtöbbször csak a szerencsén múlik a dolog, ezért is érdemes nagyon odafigyelni az utakon. Ezúttal olyan sztárokat gyűjtöttünk össze, akiknek részük volt korábban súlyos közúti balesetben. A magyar sztárfocista Dzsudzsák Balázs összetört egy Lamborghinit és ez még nem volt elég, mert nem sokkal később a Porschéjével is karambolozott.

Hirdetés

Dzsudzsák Balázsnak már két luxusautót is sikerült összetörnie az utakon, legutóbb 2013-ban az M3-as autópályán szenvedett balesetet egy Lamborghinivel. „Az autópályán egy csúszós útszakaszon ma kicsúsztam az autómmal. Egyedül voltam, sérülést nem okoztam és én sem sérültem meg” – mondta az eset után a focista.
A labdarúgó egy évvel korábban a Porsche Panamera GTS típusú autójával hátulról szaladt bele egy vétlen sofőrbe. Dzsudzsák elismerte, hogy ő okozta a balesetet, az előtte nem sokkal vásárolt legalább 30 millió forintot érő autója viszont komoly sérüléseket szenvedett.

Hirdetés
Dzsudzsák Balázs nem mindig volt ilyen szerencsés, hiszen volt egy még korábbi autóbalesete. 2006 őszén a 471-es út melletti árokban kötött ki Suzuki Swiftjével és mentőhelikopterrel kellett kórházba szállítani. Azt a balesetet végül kéztöréssel és kisebb agyrázkódással „úszta meg”.

Kiemelt kép: Dzsudzsák Balázs – Kékvillogó-montázs
Forrás: kekvillogo.hu
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés