Hirdetés


Komoly árat fizethet a két celeb a száguldozásért, és most eldőlni látszik, mekkora butaság volt ráadásul erről videót is posztolni: szabálysértési és közigazgatási eljárás indult a zenészek ellen a gyorshajtásuk ügyében.

Hirdetés

Bukhatják a jogosítványt
A rendőrség gyanúja szerint egyszerre több szabályt is megszeghettek a luxusautóval vagánykodó celebek. A tét nagy: a jogsijukat is elbukhatják.

Száguldoztak
Nemrégiben rendőrségi eljárás indult, miután L. L. Junior kitett egy videót arról, milyen jót száguldozott egyik este G. w. M.-mel a Petőfi hídon.

Kis gázfröccs, de semmi verseny
„Egy 400 méteres szabad szakaszán az útnak adtunk egy kisebb gázfröccsöt, azután pedig rögtön lefékeztünk. Nem volt sem száguldozás, sem versenyzés” – jelentette ki L. L. Junior azt követően, hogy kikerült Instagram-oldalára egy videó.

Hirdetés

Száguldás a hídon
A felvételek tanúsága szerint az előadóművész 100 km/h-val hajtott át a Petőfi hídon, miközben felvette a mellette haladó G. w. M-t is, aki ugyancsak hatalmas sebességgel haladt. Itt amúgy 50 km/h a legnagyobb megengedett sebesség.

Állítja, szabálytisztelően fog vezetni – ahogy eddig is tette
Junior később azt mondta, nagyon sajnálja, ha ezzel bárkit is megbotránkoztattak volna. Jelezte, ahogy eddig, úgy a jövőben is jogkövető magatartást fog tanúsítani vezetés közben. Arra a kérdésre, hogy nem gondolja-e problémásnak vezetés közben videózni, azt mondta, a rendőrség dolga lesz kideríteni mindent.

Csak azok kritizálják, akik sosem nyomkodták telójukat vezetés közben
„Az a hipokrata (sic!) vesse rám az első követ, aki még nem fogta meg a telefonját vezetés közben, minden plakát és felhívás ellenére” – fogalmazott a zenész. Később aztán Instagram-oldalán is hasonlókat fogalmazott meg az esettel kapcsolatban.

Ellenszenvet vált ki
Az eset önmagában is felháborító lenne, de a számos baleset, a gyakran halállal végződő száguldozás – és főleg: a borzasztó Árpád-hídi tragédia miatt még nagyobb ellenszenvet váltott ki az emberekben a luxusautóval való csapatás.

Hirdetés

Sokmilliós kocsikban vagánykodnak
Sokan azt mondják, felháborítónak tartják, hogy sokmilliós autók volánja mögött ülve a sofőrök elfeledkeznek arról, hogy rájuk is vonatkoznak a szabályok. A száguldozással pedig mások életét is kockáztatják.

Eljárás indult
G. w. M. és L. L. Junior ügyét a rendőrség mindezek fényében is vizsgálja. A Bors megkereste a témában a BRFK sajtóügyeletét, ahol arról érdeklődött, hogy történt-e előrelépés a zenészek száguldozásának ügyében. A kérdésre azt a választ kapták, hogy az esettel összefüggésben a Budapesti Rendőr-főkapitányság szabálysértési és közigazgatási eljárást indított.

Kiemelt kép: L. L. Junior nagy bajba kerülhet – fotó: illusztráció Forrás
Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés