Hirdetés


Schobert Lara, a fiatal és dinamikus fitneszkirálynő, mostanában sokat szerepel a hírekben, ugyanis édesanyja, Rubint Réka nyomdokaiba lépve, fitneszedzői képzésen vesz részt. A napokban pedig fontos mérföldkőhöz érkezett: megtartotta első közös edzését édesanyjával, az Aréna több ezer rajongója előtt.

Hirdetés

Az izgalommal teli pillanatok előtt Lara a Ripostnak osztotta meg gondolatait és terveit. “Nagyon jól érzem magam, tulajdonképpen ez a 30 perc, amit a színpadon töltünk meg se kottyan anya 91 perces órái után” – mondta a fiatal lány, utalva azokra az edzésekre, amelyeket édesanyjával együtt tartanak a Rozsnyai utcában.
“Viszont biztos vagyok benne, hogy sokkal nagyobb élményben lesz részünk annak köszönhetően, hogy rengeteg ember előtt fogunk tornázni. Öröm látni, hogy ilyen sokan eljöttek!” – tette hozzá Lara, aki a következő nap már az edzőképzésen tartotta az első óráját.

Hirdetés

“Nincsen koncepcióm, úgy gondoltam, hogy holnap azt fogom megtartani, amit ma anyával hoztunk. Ma van a főpróba és holnap mehet élesben!” – mesélte lelkesen a jövő fitneszkirálynője.
Lara szülei magasra tették a mércét, és az emberek talán néma elvárásokat támasztanak vele szemben az öröklött tehetsége és a kitartása miatt. A sikeres szülők gyermekei, akik szüleik nyomdokaiba lépnek, gyakran éreznek bizonytalanságot ezen elvárások nyomása miatt.
“Úgy gondolom, nem várják el tőlem ugyanazt, mint anyától, mert ő Rubint Réka, én pedig Lara vagyok” – mondta Schobert Lara. “Nem azt mondom, hogy valami teljesen mást szeretnék adni az embereknek, viszont én egy külön személyiség vagyok. Abban biztos vagyok, hogy teljes mértékben ebben látom a jövőmet, mert imádok ilyenformán segíteni az embereknek”.

Hirdetés
@itslaraschobert Egy rövid kis popsi edzés a bikini formádért! 🍑 #foryou #fy #training @Springday Health Clu ♬ Beyonce – AMARNI

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés