Hirdetés

Fotó: Blikk/ Zsolnai Péter


Kozso, aki évtizedek óta szórakoztatja közönségét, nemrég ünnepelte 59. születésnapját. Az énekes e jeles napot sem hagyta ki a színpadot, és az ünnepi alkalom során közösségi oldalain osztott meg több videót, amelyeken egy mosolygós, ősz urat, azaz saját édesapját fedezhették fel a követői.

Hirdetés

A nap folyamán Kozso édesapja több videón is feltűnt, elsőként egy éttermi összejövetelen, ahol az énekes így nyilatkozott: „Nagyon, nagyon boldog vagyok és hálás, hiszen a születésnapomon itt van mellettem a két legfontosabb ember az életemben. Azt kívánom, ez maradjon így még 100 évig legalább!” Az este folyamán egy bulizós videóban a közönség meglepetésszerűen énekelte el a születésnapi dalt, amely alatt Kozso édesapja a színpadra lépett, egy tortával kezében, hogy felköszöntse fiát.

Hirdetés

Ez a megható jelenet arra késztette Kozsót, hogy megállás nélkül hálálkodjon, majd megígérte a közönségének, hogy együtt kóstolják meg a süteményt. „El sem tudom mondani mennyire meghatódtam, mikor elkezdtetek nekem énekelni és megláttam apucikámat a színpadon egy zserbótortával a kezében” – osztotta meg élményeit az énekes.

Hirdetés

Kozso születésnapi ünneplése nem csupán a személyes öröm pillanata volt, hanem egy olyan meghitt esemény, amely összekötötte a családot, a barátokat és a rajongókat. Ez az alkalom emlékeztet bennünket arra, hogy az egyszerű dolgokban, mint amilyen egy születésnapi dal vagy egy közös torta, rejlik az igazi boldogság és összetartozás érzése.
A pillanatról készült videót ide kattintva lehet megtekinteni!

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés