Hirdetés


Vasárnap este egy jelentős baleset történt a belvárosi Bajcsy-Zsilinszky úton, ahol egy Chevrolet Corvette C7, egy Volkswagen Golf és egy Toyota C-HR részvételével hármas karambol történt. A Corvette, melyet egy fiatal sofőr vezetett, a Deák tér felől a Nyugati pályaudvar felé haladt, amikor összeakadt a mellé sorolni kívánó Volkswagen Golf-fal. A Corvette sofőrje hirtelen manővert hajtott végre, aminek következtében a szembejövő sávba sodródott, és összeütközött egy Toyota C-HR-rel is.

Hirdetés

A baleset során a Corvette és a Toyota mozgásképtelenné vált, azonban a légzsákok egyik autóban sem nyíltak ki. A Golf vezetője a rendőröknek azt nyilatkozta, hogy ő sávváltás előtt belenézett a visszapillantó tükörbe, és akkor még nem látott ott másik autót. A Corvette vezetője viszont azt állította, hogy a Golf sofőrje hirtelen ráhúzta a kormányt, amikor már mellette volt.

Hirdetés

A balesetben a Toyotát vezető középkorú nő fejsérülést szenvedett, de mivel ő maga orvos, úgy döntött, hogy nem szükséges a kórházba szállítása, így a helyszínen maradt. A helyszínre érkező fővárosi hivatásos tűzoltók felitaták a Corvette-ből az úttestre folyt olajat.

Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés