Hirdetés


Az orvos nem hitt a szemének.
Eliza Curby 3 hónap együtt járás után teherbe esett párjától, Bentől és 2016 elején megszülte kislányát, Charlie-t. Ben mindig is arra vágyott, hogy apa legyen, ezért majd kiugrott a bőréből a boldogságtól.

Hirdetés

Miután a kislány megszületett és hazamentek, Eliza nem érezte magát túl jól. Mindenki nyugtatgatta, hogy majd elmúlik, hiszen jól tudják, milyen érzés újdönsült anyukának lenni, az alvásmegvonás és a fáradtság nagyon kimeríti a szervezetet.
Eliza édesanyja is egyetértett azzal, hogy legalább hat hét kell ahhoz, hogy egy frissen szült anyuka végre egy kis „levegőhöz” jusson.
De Eliza közérzete csak nem javult, érezte, hogy itt a fáradtságon kívül másról van szó.

Hirdetés

„Csodás volt megélni az anyaság örömét, de mégis úgy éreztem, hogy egy hónappal a szülés után túlságosan is fáradt vagyok. Mindenki azt mondta nekem, hogy az alváshiány vette ki az erőmet, de valahogy nem tudtak meggyőzni. Emlékszem a pillanatra, amikor ránéztem Benre és azt mondtam neki: Azt hiszem, terhes vagyok. Ő csak nevetett rajtam.”
Pedig Elizának igaza volt. Amilyen ritka az ilyen eset, annyira igaz. Hat héttel első gyermeke születése után Eliza megint állapotos volt. De ez a terhesség valahogy más volt, mint az előző. Eliza két hét alatt négy terhességi tesztet is elvégzett, és mindegyik pozitív lett.
Amikor a szülés utáni kontrollra ment, tágra nyílt szemmel nézte az ultrahangos felvételt az orvos. Hirtelen nem is tudta, hogyan mondja el, amit lát, majd hirtelen kibökte: Tudom, korai lehet még megállapítani, de úgy látom, ikreket vár.

Hirdetés
Eliza Curbi három babájával Fotó: Instagram
(Tudásfája)
Hirdetés
Categories: Cukiságok

Hirdetés