Hirdetés


Egy 32 éves nő a TikTokon keresztül osztotta meg, hogy miért szereti jobban a kutyákat a gyerekeknél, és arra kérte az embereket, ne szóljanak bele, hogy vannak-e gyerekei. A nő, aki a “Cheffy” nevet használja a közösségi médiában, elmondta, hogy barátai folyamatosan nyaggatják a gyermekvállalás témájában.

Hirdetés

Cheffy a videójában elmondta: „Nagyon szeretném, ha az emberek nem mondogatnák nekem folyton, hogy meg fogom bánni, ha nem vállalok gyereket. Egyáltalán nem kedvelem a gyerekeket, Brenda. Idegesítőek.” Ezt követően elmondta, hogy a párja is egyetért vele a „gyerekmentes” életmódot illetően: „Leszbikus vagyok, és a párom és én meghoztuk ezt a döntést. Azt kérdeztem tőle: gyerekek vagy kutyák? Ő pedig azt válaszolta: Kutyák. Megvan a győztes!”
Cheffy videója sokak támogatását élvezte, még a szülők közül is. Egyikük így reagált: „Mint olyan ember, aki utálja a gyerekeket, és van neki egy, megerősíthetem, hogy még idegesítőbbek, ha a sajátjaid. A kutyák a győztesek!” A nő bejelentése tehát kisebb vitát váltott ki a közösségi médiában, de sokak egyetértettek vele és támogatták döntését.

Hirdetés
@cheffychefchef_ Back off Brenda #foryou #childfree #lgbtq ♬ original sound – 💫Cheffy💫

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés