Hirdetés


Egy gyermek halálát látni olyasvalami, amit egyetlen szülő sem érdemel meg. Fájdalmas pillanat, amely örökre bevésődik az ember emlékezetébe. Ha a szülőnek az első gyermeke halála után születik egy másik gyermek, akkor sem tudja elfelejteni, milyen érzés volt az első gyermekét a karjaiban tartani. A mai történetben szereplő édesanya a TikTok-ra posztolt egy videót a kisgyermekéről, nem tudva, hogy másnap a kicsi elhuny. A szívszorító videóban a nézők tanúi lehetnek, ahogy a kislány, aki alig tud beszélni, elmondja édesanyjának, mennyire szereti őt.

Hirdetés

EGY VÁRATLAN FELFEDEZÉS
Amikor Magalli Jimenez életet adott második lányának, Ava Skye-nak, nem is sejtette, hogy hamarosan meg kell válnia kis örömcsemetéjétől. Skye élete első évét fájdalom nélkül töltötte. A megpróbáltatások akkor kezdődtek, amikor 13 hónapos lett.
Jimenez érezte, hogy megdobban a szíve, amikor meghallotta, hogy Skye orvosa a rákról beszélt. Mindenki közül, akit ismert, a fájdalmas betegség az ő kislányát érintette, aki még járni sem tanult meg rendesen. Jimenez teljesen összetört, amikor megtudta, hogy Skye-nak egyfajta izomrákja van.
Az édesanyának azonban erősnek kellett maradnia a lányáért. Nem vesztette el a reményt, és folytatta a Skye onkológusa által előírt kezelést. Jimenez azt kívánta, bárcsak helyet cserélhetett volna a lányával, amikor látta, hogy az fájdalmas kemoterápiás kezeléseken esik át.

Hirdetés

EGY REMÉNYSUGÁR
Többszöri kórházi látogatás után Jimenez végre reménysugarat látott, amikor az orvos közölte vele, hogy Skye rákmentes. Az anya nagyon vágyott arra, hogy ezeket a szavakat hallja az orvostól, de nem tudta, hogy Skye hamarosan visszaesik.
2022 júliusában az orvosok közölték Jimenezzel, hogy Skye rákja visszatért, és már nem tudnak semmit tenni a kezeléséért. Csak műtéttel tudták volna eltávolítani a daganatot, de Skye nem volt elég erős ahhoz, hogy felépüljön.
Jimenez megszakadt a szíve, amikor látta, hogy az orvosok feladják, mert ez azt jelentette, hogy a kislányának már csak néhány napja vagy hete van hátra. Gyötrelmes élmény volt végignézni, ahogy a lánya egészséges csecsemőből gyenge kisgyermekké vált, aki alig tudott járni vagy beszélni.

Hirdetés

AZ ELMÚLT NÉHÁNY NAPBAN
Jimenez nehéz szívvel úgy döntött, hogy Skye-t hospice-ban tartja, és hátralévő napjait örömmel és nevetéssel tölti. A fürdőszobában ugyan sírt, de a kis Skye körül mindig mosolygott. Nem tudta elmondani a lányának, hogy örökre elválnak útjaik. Jimenez azt mondta:
„Csak hagyjuk, hogy élje az életét, és megtesszük mindazt, amit mindig is szerettünk volna vele csinálni. Készítettünk neki egy bakancslistát.”
Közben Davina Galvan, Jimenez barátja és egy rákos gyermek édesanyja GoFundMe oldalt hozott létre Skye-nak. 5000 dollárt akart összegyűjteni a kislánynak, hogy az édesanyja teljesíthesse Skye összes kívánságát, mielőtt örökre lehunyja a szemét.

Hirdetés

EGY SZÉP EMLÉK
2022. augusztus 22-én Jimenez látta, hogy a világa darabokra hullik, amikor Skye abbahagyta a légzést. A karjaiban tartotta és kontrollálatlanul sírt. Kis angyalának elvesztésére nem volt felkészülve, de megkönnyebbült, mert tudta, hogy Skye-nak nem kell többé elviselnie a fájdalmat.
Egy nappal a halála előtt Skye valami imádnivalót csinált, amit Jimenez megörökített a telefonjával. Annak ellenére, hogy a kislánynak nem volt energiája beszélni, a kedvenc dalát énekelte az édesanyjának, hogy elmondja neki, mennyire szereti őt.
Úgy énekelt, hogy közben Jimenez szemébe nézett:
„Szeretlek. Szeretsz engem. Boldog család vagyunk. Egy nagy öleléssel és egy puszi puszi. Nem mondod, hogy te is szeretsz engem?”.

Hirdetés

Hirdetés

A MEGTÖRT SZÍVŰ ANYA
„A szívem örökre megszakad, soha nem lesz ugyanaz, de megígértem neki, hogy érte fogok élni” – mondta Jimenez. Egy szülőnek sem lenne szabad átélje azt, amit ő. A megtört szívű anya hozzátette:
„Öleljétek meg ma egy kicsit erősebben a gyerekeiteket, még akkor is, ha az őrületbe kergetnek”.
Jimenez azt mondta, „bármit megadna” azért, hogy átélje, ahogy Skye megzavarja őt, miközben a fürdőszobába lép. Minden pillanatban hiányzott neki a lánya, és azt kívánta, bárcsak valahogy még egyszer utoljára megölelhetné.
Gondolataink és imáink Jimenezzel és családjával vannak, miközben feldolgozzák kis angyaluk halálát. Nyugodj békében, Skye!

@jimenezmagalli

i love you too…. i love you forever

♬ Turning Page (Instrumental) – Sleeping At Last

Forrás
Hirdetés
Categories: Megható

Hirdetés