Hirdetés


Egy washingtoni apa különösen kedves módon adta 18 éves lánya tudtára, hogy felnőttként bizonyos dolgokkal már magának kell megküzdenie. A lány, Meg Sullivan a Twitterre is kitette, milyen uzsonnát csomagolt neki édesapja az utolsó középiskolai napján – adta hírül a Buzzfeed.
felnőtté válás

Hirdetés

Szinte minden családban akadnak olyan szokások, amelyek a gyerekek növekedésével már-már kőbe vésett szabályokká válnak. A Sullivan-család számára ilyen tradíció volt, hogy az apa minden nap meghámozta a narancsot, amit a lánya tízóraira vitt magával az iskolába. Még a válása után kezdte, amikor Meg óvodába járt.
Tavaly már az egész család ugratta a 17 éves nagylányt, hogy még egy narancsot sem tud megpucolni, ám ez az apát nem érdekelte. Az utolsó iskolai napon azonban úgy érezte, lépnie kell.

Hirdetés
„Tegnap, amikor kinyitottam az uzsonnás dobozomat, két pucolatlan narancsot, és egy nyomtatott papírt találtam benne. Azt hittem, valami olyasmi lesz rajtuk, hogy ’Boldog utolsó napot a suliban’, vagy valami hasonló” – írta Meg. Ehelyett azonban egy netről letöltött útmutatót talált a csomagban a narancshámozás mikéntjéről.

Kép: Twitter / @megsullivan07

Hirdetés
„Én vagyok a legkisebb gyereke, aki utolsóként repül ki a családi fészekből, és ez nagyon megviseli. Mindig velem volt, ő a legkedvesebb és a legodaadóbb ember, akit valaha ismertem. Nekem sem könnyű elköltöznöm tőle, hogy főiskolára menjek” – tette hozzá a lány.
A twitterezők könnyekig hatódtak a történeten. A bejegyzés már százezer feletti megosztásnál jár. Meg be is vallotta, hogy folyamatosan kérdezgeti az apukáját, mennyi megosztásnál és lájknál tartanak éppen, pedig a férfi azt sem igazán tudja, mi az a Twitter.
Meg néhány nap alatt megtanulta, hogyan kell narancsot hámozni, és ezentúl bármikor is teszi ezt, mindig az apja múlhatatlan szeretete fog róla eszébe jutni.

Forrás: csaladinet.hu
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés