Hirdetés


Egy washingtoni apa különösen kedves módon adta 18 éves lánya tudtára, hogy felnőttként bizonyos dolgokkal már magának kell megküzdenie. A lány, Meg Sullivan a Twitterre is kitette, milyen uzsonnát csomagolt neki édesapja az utolsó középiskolai napján – adta hírül a Buzzfeed.

Hirdetés

Szinte minden családban akadnak olyan szokások, amelyek a gyerekek növekedésével már-már kőbe vésett szabályokká válnak. A Sullivan-család számára ilyen tradíció volt, hogy az apa minden nap meghámozta a narancsot, amit a lánya tízóraira vitt magával az iskolába. Még a válása után kezdte, amikor Meg óvodába járt.
Tavaly már az egész család ugratta a 17 éves nagylányt, hogy még egy narancsot sem tud megpucolni, ám ez az apát nem érdekelte. Az utolsó iskolai napon azonban úgy érezte, lépnie kell.

Hirdetés

Kép: Twitter / @megsullivan07

Hirdetés

„Tegnap, amikor kinyitottam az uzsonnás dobozomat, két pucolatlan narancsot, és egy nyomtatott papírt találtam benne. Azt hittem, valami olyasmi lesz rajtuk, hogy ’Boldog utolsó napot a suliban’, vagy valami hasonló” – írta Meg. Ehelyett azonban egy netről letöltött útmutatót talált a csomagban a narancshámozás mikéntjéről.

„Én vagyok a legkisebb gyereke, aki utolsóként repül ki a családi fészekből, és ez nagyon megviseli. Mindig velem volt, ő a legkedvesebb és a legodaadóbb ember, akit valaha ismertem. Nekem sem könnyű elköltöznöm tőle, hogy főiskolára menjek” – tette hozzá a lány.
A twitterezők könnyekig hatódtak a történeten. A bejegyzés már százezer feletti megosztásnál jár. Meg be is vallotta, hogy folyamatosan kérdezgeti az apukáját, mennyi megosztásnál és lájknál tartanak éppen, pedig a férfi azt sem igazán tudja, mi az a Twitter.
Meg néhány nap alatt megtanulta, hogyan kell narancsot hámozni, és ezentúl bármikor is teszi ezt, mindig az apja múlhatatlan szeretete fog róla eszébe jutni.

Forrás: csaladinet.hu
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés