Hirdetés


Szívfacsaró tragédia történt Kaliforniában, amikor egy apa megpróbált segíteni egy kacsacsaládnak átkelni az úton, de saját életét áldozta fel a jótettért. Casey Rivara, a 41 éves kétgyermekes apa május 18-án este negyed 9 körül leparkolt az autójával a kaliforniai Rocklinban egy kereszteződésnél, hogy leterelje a kacsákat az útról. Azonban ebben a pillanatban egy autó elütötte a férfit, aki a helyszínen életét vesztette, annak ellenére, hogy azonnal hívták a mentőket.

Hirdetés

A rendőrség szerint a sofőr, akit egy helyi hírtévé szerint 17 éves lánynak azonosítottak, a helyszínen maradt, és jelenleg nem tartóztatták le, valamint nem várható, hogy vádat emelnek ellene.
Egy 12 éves fiú, aki végignézte az eseményeket, az egyik helyi hírtévének elmondta, hogy több autó is megállt, hogy Rivara segíthessen a kacsáknak, és sokan tapsoltak a férfinak.

Hirdetés

“Aztán segített őket felvinni a járdára is, mert a kiskacsáknak nem sikerült egyedül” – mondta a fiú, majd hozzátette, hogy pár másodperccel később történt az elütés. Azóta a helyiek virágokat és gumikacsákat helyeznek el a kereszteződés közelében, és az egyik családtag létrehozott egy GoFundMe oldalt az elhunyt apa családjának, hogy segítsen nekik az anyagi terhek enyhítésében. A közösség együttérzésével és adományaival próbálják támogatni a gyászoló családot ebben a nehéz időszakban.

Forrás
Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés