Hirdetés

Számomra emberi ésszel felfoghatatlan, hogy honnan van valakinek ennyi pénze erre a luxusjárgányra, de ha hiszitek, ha nem ez a luxuslakókocsi átszámítva 800 millió forintnak megfelelő összegbe került. Nem írtuk el az összegett, tényleg ennyi pénzért
Számomra emberi ésszel felfoghatatlan, hogy honnan van valakinek ennyi pénze erre a luxusjárgányra, de ha hiszitek, ha nem ez a luxuslakókocsi átszámítva 800 millió forintnak megfelelő összegbe került. Nem írtuk el az összegett, tényleg ennyi pénzért adták a lakókocsit. Nézzük meg belülről.

Hirdetés
Egy osztrák-svájci cég, a Marchi Mobile álmodta meg a csúcsszuper mobil lakást. Az Elemment Palazzo névre hallgató csoda nem csak egy lakótérből áll, hanem tartozik még hozzá egy fantasztikus, kényelmes, és minden igényt kielégítő terasz is.
Ami azt illeti, a jármű belül is igen pazar, hiszen a berendezés olasz dizájn alapján készült, van benne egy minőségi koktélbár, egy háló óriási franciaággyal és 102 cm-es tévével, valamint egy igényes fürdőszoba jacuzzival.
A belső térben minden automatizált, elegendő csak egy gombnyomás, és az összes kívánságunk teljesülhet.
És hogy miért emlékeztet kívülről vészesen egy darab nemesfémre?
A válasz egyszerű: a 800 millió forintos lakókocsit, hogy még vonzóbb legyen, egy speciális aranyfestéssel vonták be.

Forrás: twice.hu
Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés