Hirdetés


Dr. Oana Mihaela Secară szerint az oltás a vírus terjedéséhez vezet. A természetes immunitás jobban megvédi az embereket – számolt be a romániai Informatia Libera
Nyilvánosság elé lépett a covid terjedésével és az oltásokról alkotott szakmai véleményével és megfigyeléseivel Dr. Oana Mihaela Secară főorvos, aki a covid osztályon hónapok óta kezeli a bekerült betegeket, tanulmányozta a betegség lefolyását és elege van az orvostudományt lenullázó propagandisztikus hazugságokból.
Az oltás után csaknem 20 napig az emberek könnyebben elkapják a covidot az immunrendszer legyengítése miatt, amit a vakcina vált ki
– nyilatkozta Oana Mihaela Secară.
„A szervezet az oltást követően antitestek termelésére kényszerül, így a védőoltás pillanatától kezdve a szervezet egy ideig nagyon kiszolgáltatottá válik a vírussal szemben, fogékonnyá válik a fertőzésre, így az oltottak gyorsabban megfertőződnek és továbbterjesztik a Covidot” – nyilatkozta Dr. Oana Mihaela Secară orvos, az Onești Kórház ATI intenzív terápiás részlegének főorvosa.
”Gyanúsnak tűnt számomra, hogy minden olyan országban, amely masszívan, azaz hirtelen tömegesen alkalmazta a Covid vakcinát, az esetek száma hirtelen és igen gyorsan növekedni kezdett. A jelenség tudományos magyarázata viszonylag egyszerű. Bármely immunológiai stressz egy szervezetre az immunitás egészének jelentős csökkenését idézi elő. Például a kanyaró esetében a betegség lezajlása és a beteg gyerek felépülése után a szülőknek azt javasolják, hogy 14-20 napig ne vigyék még gyermeküket közösségbe, mert ebben az időszakban a test kissé legyengült, és érintkezésbe kerülhet egy másik vírussal vagy más típusú fertőzéssel. Tehát a kanyarón átesett gyerek könnyebben kaphat el más betegséget, mert a szervezetét legyengítette, hogy megharcolt a kanyaró-vírussal. Az oltás után is ez történik, az immunrendszer sebezhetővé válik, mert szembe kell néznie a kihívással, amit maga az oltás vált ki belőle, amely az antitestek termelésére ösztönzi az immunrendszert. Ha ebben az időszakban találkozik a szervezet a Covid vírussal, az oltott személy sokkal nagyobb valószínűséggel megfertőződik, mint az oltás előtt. Általában ezért sem szabad egy éppen zajló járvány alatt oltani a lakosságot, ezért sem oltunk influenza ellen sem, csak a várható influenza szezon előtt.

Hirdetés

Az oltottak ugyanúgy terjesztik a vírust, mint a be nem oltottak, és akkor nagyobb csoportok, akiket egyszerre oltottak be, hirtelen bejutnak a közösségbe, és pont ők azok, akik jóval kiszolgáltatottabbak a Covidnak mint azok, akik természetes immunitását az oltás nem gyengítette le. Könnyebben elkapják a vírust, és tovább is terjesztik.
Február 20. után észleltük az esetek számának gyorsabb növekedését, pontosan akkor, amikor az oltásokat elkezdték. A brit törzs nem lehet magyarázat, mert valójában nincs semmilyen brit mutáció, sőt semmilyen mutáció nincs, csak néhány antigén variáns van. A valóságban az új törzsek több fertőzési szezon után jelentkeznek csak.
A vírussal szembeni természetes immunitás sokkal erősebb mert összetettebb, mert sokkal nagyobb védettséget tud kialakítani. Mind a sejtes, mind az úgynevezett humorális mechanizmuson alapuló immunitás, erősebb tehát, mint az oltóanyagban található tüskefehérje antitesteken alapuló egyszerű immunitás – mondja Oana Mihaela Secară.
A doktornő úgy véli, a tömeges oltások segíthetik elő a különféle vírus mutációk megjelenését, ugyanakkor úgy véli, valóban van egy kis réteg, akiknek szükséges az oltás, mert valamilyen okból (kor, meglevő betegségek) saját immunitásuk nem tud harcolni semmilyen fertőzéssel.
A doktornő szerint a sokat emlegetett vakcina-útlevél pedig egyszerűen egy aberráció, aminek semmilyen orvosi alapja nem lehet, mindaddig, míg a beoltott és a be nem oltott személy pont úgy terjeszthet egy vírust. Erre egyszerű és mindenki által ismert példa az influenza elleni oltás. Ez sem jelenti azt, hogy aki egyik szezonban be lesz oltva grippe ellen, az soha többé nem kap el grippét. Márpedig a covid vírus és az influenza vírus nagyon hasonló. Mindkettő összetett RNS vírus és légúti fertőzés útján terjed. “- összegezte Dr. Oana Mihaela Secară.

Forrás: ActiveNews
Hirdetés
Categories: Egészség

Hirdetés