Hirdetés


Hosszú idő után interjút adott Tóth Gabi, az énekesnő beszélt a válásáról, sőt a beszélgetés során szűkszavúan, de az új párjáról is.

Hirdetés

Szentendrére költöztek
Nyáron jelentette be Tóth Gabi, hogy elválik férjétől. A házasok tavasszal költöztek Szentendrére, akkor még arról beszéltek, hogy felhőtlenül boldogok, miután megvették első közös otthonukat.

Egy táncossal jött össze
A válás bejelentése után pár nappal az is kiderült, hogy Tóth Gabi összejött a Fricska nevű zenekar egyik táncosával. Feltehetően emiatt hagyta el férjét, Krausz Gábort. Gábor ismerősei a válás után azt mondták, a celebszakácsot nagyon megviselte, hogy tönkrement a házassága. És valószínűleg az sem esett neki jól, hogy felesége megcsalta őt. A válásuk bejelentése után pár nappal pedig már nyilvános helyen jelent meg új szerelmével.

Hirdetés

Nehéz a kudarc
Tóth Gabi a Tények Plusz stábjának mesélt arról, hogyan élte meg az elmúlt időszak történéseit. „A kudarcot volt nehéz megélni, mert egy szerető családból jövök, ahol egyben van mindenki. De hiszem azt, és a mai napig kiállok azért, hogyha valaki nem boldog abban, amiben él, az merjen a szívére hallgatni és lépjen. Ha van gyerek, ha nincs” – mondta az interjúban.

Hamis narratívák
„Mert egy életünk van, és jár az embereknek a boldogság. És hiszem azt, hogy a Gáborral nekünk sokkal jobb viszonyunk van így, mintha mi kapcsolatban maradtunk volna” – tette hozzá. Úgy látja, hogy többen is megszólaltak a szakításukat illetően, akik valójában nem tudták, mi történik közöttük Krausz Gáborral, így egy hamis narratívát felállítva róla.

Jóban van Gáborral
„Az emberek felültek egy valótlan gyűlölethullámra, és egy olyan képet alkottak rólam, amit néztem, hogy hol vagyok én ebben? Nekem ehhez semmi közöm. Nincs köze a valósághoz! Nem aláztam meg senkit. Jóban vagyok a Gáborral, tisztességesen megbeszéltük a dolgainkat, és neveljük közösen a kislányunkat. Az a legfontosabb, hogy a kislányom ebből azt lássa, hogy van egy szerető édesapja és egy szerető édesanyja.”

Hirdetés

Elfáradt a kapcsolatuk
Az énekesnő szerint bár senkire nem tartozik, mi történt a négy fal között, annyit elárult, hogy elfáradt a kapcsolatuk a séffel, és bár mindent elkövettek azért, hogy a házasságuk működni tudjon, nem jártak sikerrel – írja a 24.hu.

Jó apa
Az énekesnő szerint a séf remek apa, akinek mindig hálás lesz a közös kislányukért, éppen ezért is szeretné, ha Hannaróza is úgy érezné, annak ellenére is összetartó család áll mögötte, hogy a szülei már nincsenek együtt. A beszélgetés során új párjáról is beszélt az énekesnő.

Minden nap egy csoda
„Csodák történnek velem nap mint nap. Mert olyan szerető közegbe megyek haza, amire minden ember vágyik, és minden embernek jár. Nagyon stabil hátországom van, és szellemi partner, egy olyan kapcsolódás, amit senki sem lát, és én ezért nagyon hálás vagyok” – zárta az interjút Tóth Gabi.

Hirdetés

Izgatottan várták
Válásának bejelentése után, augusztus 20-án, Hevesen lépett először színpadra Tóth Gabi és új szerelme. Több százan mentek el a koncertre, mindenki izgatottan várta őket, de közben arról suttogtak, hogy mit olvasott és hallott az utóbbi napokban Gabi magánéletéről.

Üzenet a közönségnek
Miután elkezdték a koncertet az énekesnő rögtön egy üzenet fogalmazott meg a közönség felé. „Sok támadást kapok, amiért merek önmagam lenni, merek szabadon szeretni és felvállalni magam” – mondta a mikrofonba az énekesnő. Ezt követően az Ez vagyok én című számát kezdte el énekelni.

Kiemelt kép: Tóth Gabi – Forrás: TV2
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés