Hirdetés


Egy eset a bulgáriai fővárosban, Szófiában történt, ami mindenki figyelmét felkeltette. Egy fiatal férfi, aki nem igazán tekinthető túl komplex lelki világú személynek, egy meglehetősen érdekes és veszélyes döntést hozott. A szituáció úgy alakult, hogy a benzinkútnál tartózkodva, megfordult a fejében, hogy rágyújtson a cigaretta végére. Ez a felelőtlen és potenciálisan katasztrofális döntés sokkolta a környező embereket.

Hirdetés

Nyilván nem szokott túlzottan sokat gondolkozni, mivel jó ötletnek tartotta égő cigarettával a kezében tankolni. Nem kell magyarázni, hogy mindez mennyire balesetveszélyes, és hogy bármikor komoly tragédiát okozhat, hiszen a benzinkúton bárhol lehet egy csepp benzin, és éppen ezért rendkívül veszélyes, amit az illető tett.

Hirdetés

Bár többször is rászóltak, de egyáltalán nem zavartatta magát! A benzinkutas végül nem tűrhette, hogy a bunkó és ostoba lény veszélyeztesse a benzinkút személyzetét, valamint a többi ügyfelet, így kezébe vette a helyzetet: Fogott egy poroltót, és eloltotta a cigit! Nézd meg velünk ezt a videót, ilyet még biztos nem láttál:

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés