Hirdetés


Mivel a világ számos városa küzd a kemény téllel, a kóbor állatoknak nincs hova fordulniuk, miközben megpróbálják átvészelni a telet. Ilyenkor küzdenek azért, hogy élelmet és meleget találjanak. Mindig is voltak jószívű emberek, akik mindent megtettek azért, hogy helyet biztosítsanak a kóbor állatoknak.

Hirdetés

Egy Reddit-felhasználó, roachy1979 nemrég megosztotta a történetet, amelyben szülei otthont építettek egy kóbor macskának, amely tavaly nyáron betévedt a szüleik udvarára, és ott is maradt.
„Itt Manitobában most tél van, és apám egy macskatemplomot helyezett el neki egy fűtőtesttel. Az otthonában +9c van neki” – tették hozzá. A házaspár emellett naponta kétszer meleg ételt és rendszeres időközönként meleg tejet is ad a macskának. Megosztottak egy képet a macskáról és a gyönyörű házról, amit az apukájuk készített neki. Ez az imádnivaló poszt mindenki szívét megmelengette, és több mint 18 ezer lájkot és több száz kommentet kapott a közösségi médiaplatformon.
Több Reddit-felhasználó szerint a macska már nem kóborló, és a család öntudatlanul örökbe fogadta.

Hirdetés

A Reddit-felhasználó, Penguinz90 így kommentálta: „Van egy hírem számodra….ez már nem kóbor macska. A szüleid hivatalosan is örökbe fogadták”. Az eredeti posztoló egyetértett és így válaszolt: „Határozottan igazad van!!! Küldenek róla képeket, olyan édes!!!”
Egy másik felhasználó, entropy33, aki szintén ugyanabban a városban él, így kommentálta: „Ez annyira édes! Én is manitobai vagyok, és nagyon nehéz úgy járkálni a környékemen, hogy ne fogadjam örökbe az összes macskát, aki kint van ebben az időjárásban”.
Az eredeti posztoló válaszában további részleteket árult el a macskáról, mondván, hogy ennek a macskának „nagyon rossz a füle”, és úgy néz ki, mintha „részt vett volna már egy-két verekedésben, mert az egyik fülén van egy bevágás”.
Többen mások is megosztottak részleteket saját tapasztalataikról és történeteikről az állatok gondozásával kapcsolatban. A Reddit-felhasználó, maretus kifejtette, hogy a nagymamája egy farmon élt, „ahol az egész családnak korán kellett kelnie, hogy a földeken dolgozzanak”. Hozzátették: „A farmjukon mindig voltak kóbor állatok, és a végén mindig kis házikókat építettek nekik szerte a farmon. Ezeket kitömték takarókkal, szalmával és bármi mással, hogy a hideg ohiói télben melegen tartsa a kóbor állatokat”.

Hirdetés

Egy másik felhasználó, NumbOnTheDunny, így kommentálta: „Van egy kóbor cica, aki követi a családunkat sétálni, amíg haza nem érünk. Megetetjük, és ő tudja, hogy itt mindig van valami kaja. Szeret a teraszbútorunkon aludni. Annyira édes, de a két fiam leordítja a fejét, amikor felbukkan”.
A Reddit-felhasználó, xThexTickx megjegyezte: „Az állatokkal kapcsolatos tapasztalataim szerint rájönnek, hogy kik a megfelelő emberek, akikhez ragaszkodhatnak. A másik dolog, amire rájöttem, hogy a kóbor macskák beszélgetnek egymással. Bármikor, amikor gondoskodunk egyről, a végén egyre több van”.
Ez az imádnivaló poszt arra inspirál minket, hogy gondoskodjunk a körülöttünk élő kóbor állatokról, mivel ebben az évszakban rendkívül kemény téllel kell megküzdenünk. Egy állat befogadása ilyenkor rendkívül kifizetődő mind a gondozó, mind a bundás barát számára.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés