Hirdetés


Mindig is felvillanyozott az a gondolat, hogy a hagyományos, boltban kapható és egészségtelen, borzalmas löttyöket egészséges, otthon készített, vitaminokban, nyomelemekben és ásványi anyagokban gazdag üdítővel helyettesítsem.
Nagyon szeretem a sárgarépát, így adódott a lehetőség, amellyel éltem is. A sárgarépát kifacsartam egy gyümölcsprés segítségével, gyömbért daráltam le, és a levét a sárgarépaléhez kevertem. Mindezt kúraszerűen fogyasztottam egy hónapig, minden nap. És hogy miért?
Az interneten olvastam az alábbiakat, amelyek arról tanúskodnak, hogy ez a kis keverék rengeteget tesz az egészségünkért hosszútávon.. Ráadásul nem esett nehezemre, mert ez az üdítő kifejezetten finom is!
Ez a keverék sokat tehet az immunrendszer egészségéért, mivel C-vitaminban, valamint A vitaminban is gazdag.
A hasonló, erős antioxidáns hatású természetes anyagok fogyasztása hosszú távon csökkentheti a rák legtöbb fajtája kialakulásának esélyét, így többek között a vastagbélrák, mell-, valamint petefészekrák kialakulásának kockázata is csökkenhet.

Hirdetés

A gyömbér olyan anyagokat tartalmaz, amelyek gyulladáscsökkentő és vérnyomás szabályozó hatásúak, így az ereink egészségesebbek, rugalmasabbak maradnak, szívünk könnyebben dolgozik, és vérnyomásunk nem szökik úgy az egekbe!
És miben segít még a C vitamin, ami különösen a nők számára rendkívül fontos? Bizony! Egészségesebb és szebb lesz tőle a bőröd! De, hogy miért? Több kollagént termel a bőr, ha C vitamint juttatunk a szervezetünkbe, így az esetleges sebeid is gyorsabban beforrnak, testünk gyógyulási folyamatai felgyorsulnak! Az E-vitamin szintén erős antioxidáns, és az öregedési folyamatot lassító hatással bír!
És, hogy mit éreztem mindebből egy hónap után? Az biztos, hogy sokkal frissebbnek és üdébbnek érzem magam. Többen megjegyezték, hogy jó pár évet letagadhatok! Nagyon jó érzés fogott el. De, hogy mindez a turmix hatása röpke egy hónap után, vagy inkább az tehet róla, hogy jobban odafigyelek magamra azáltal, hogy naponta elkészítem ezt az egészséges üdítőt? Ezt nem tudom, de valójában mindegy is: lényeg, hogy kirobbanóan érzem magam!

Hasznos volt? Ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid is tudjanak róla!
Fentiek információs célt szolgálnak, nem minősülnek orvosi javaslatnak! Betegség esetén fordulj orvoshoz! Jó egészséget kívánunk!
Hirdetés
Categories: Egészség

Hirdetés