Hirdetés

Egy amerikai, Arizona állambeli állatmenhely óriási segítségre szorult. Annyi állatról kell minden nap gondoskodniuk, hogy már alig-alig volt kapacitásuk a nemrégiben hozzájuk került árva cicákra, aki olyan kicsik még, hogy egész napos felügyeletre szorulnának. Ekkor zseniális ötlet pattant ki az állatbarátok fejéből: egy nyugdíjas otthont kerestek fel segítségül.
Először talán furcsának tűnik, de valójában rendkívül jó megoldásra jutottak. Az idősek otthonában a lakók gyakran egyedül érzik magukat, a napi rutinjukban nem találnak kihívást, vagy izgalmat, de ez most megváltozott, hála a kiscicáknak. Hiába szorulnak az idősek is segítségre, a bennük lévő szeretet és gondoskodás miatt szinte önmaguk lelkét is gyógyítják, ha a csöppségekkel foglalkozhatnak.
025502560254
A gondozók elmondták, hogy amióta a cicák megérkeztek, az időseket szinte kicserélték: folyton mosolyognak és tesznek-vesznek, boldogság tölti meg az egész otthont, arról nem is beszélve, hogy a macskák is megkapják a szükséges ápolást és gondoskodást.
0253025202510250
Forrás: zoozoo.hu

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés