Hirdetés


Oltáspártiak vagy oltásellenzők vagytok? Egy dologgal tisztában kell lenni. Az oltásellenesség nem arról szól, hogy valaki egyénileg elutasítja az oltást, mint egy durcás kisgyerek, akire rá akarják erőltetni a tökfőzeléket. Ez sokkal többről szól. Az emberiség sorsáról.
Geert Vanden Bossche oltásszakértőt és oltásfejlesztőt mindenki ismeri az iparban. Még Bill Gates alapítványánál is dolgozott. Nagyon ijesztő véleménnyel van a koronavírus oltással kapcsolatban. Szerinte az oltás az, ami az emberi fajt veszélyezteti. A vakcina az oltott emberekben mutáns vírustörzseket hozhatnak létre, melyek immunisak lesznek a védőoltással szemben. Ezután majd ezzel a mutáns vírussal fogjuk egymást fertőzni, ami az egész emberiséget veszélybe sodorja.- írja a vilagunkhirei.hu

Hirdetés

“Ha a világ nem hagyja abba a tömegek oltását, akkor halálos járvány keletkezhet, melynek pusztító következményei lesznek és ezt maga az oltás idézi elő.” – állítja
Egy interjú során arról beszélt, hogy ezt az oltást nem szabadna járvány idején adni. Alapvetően nem véd a fertőzéstől, csak nem látunk a dolog mögé. Ez csak arról szól, hogy az embernek ne kelljen kórházba kerülnie. Közben elsiklunk afelett, hogy a vírus képes elmenekülni az immunrendszer elől és ez az eddig látottaknál is veszélyesebb. A koronavírus akár 10 óra alatt is mutálódni tud. Az immunválasz miatt megerősödik. Ez olyan, mint amikor antibiotikum hatására egy sokkal ellenállóbb kórokozó jön létre. A testünk elkezdi ezeket a megerősödött, mutáns vírusokat termelni, melyek sokkal veszélyesebbek, mint az eredeti vírus volt.
Nem az antitestek miatt leszünk túl a víruson, vagy vészeljük át tünetmentesen, hiszen azok csak később alakulnak ki. Egy egészséges emberi test fel tudja venni a harcot a COVID-dal szemben is az immunrendszer részét képező természetes ölősejtekkel.

Hirdetés
Szerinte: “Úgy megyünk háborúba, hogy nem ismerjük az ellenséget, és azt sem, hogy miként működik a fegyverünk.”
A saját antitestjeink nagyon széles skálán képesek megvédeni minket a legtöbb vírusváltozattól. A vakcina belezavar a rendszerbe és másfajta antitestek képződnek. Ezek olyan specifikus antitestek, melyek a vírus egy adott változata ellen képesek reagálni. Egy mutálódottra nem.
A vakcina által indukált antitestek felülkerekednek a saját, természetes antitestjeinken és nem hagyják őket érvényesülni. Védtelen lesz a szervezetünk a variánsokkal szemben.
Magyarán az oltás tönkreteszi a természetes immunrendszerünket.
Az oltásokat tesztelték görényeken is, melyek rendkívül súlyos reakciókat mutattak a koronavírus fertőzésnek. Az a baj, hogy az oltás pont, hogy fertőzőbbé és halálosabbá alakítja a vírust. A vége az lehet, hogy képtelenek leszünk megállítani.

Hirdetés
Egy oltott személy tünet nélküli hordozóvá alakul, aki ontja magából a vírust. Elveszted miatta a saját, veled született immunrendszert.
Nem szabadna járvány közben használni, mert megfizetjük az árát. A természetes járványoknál nem találkozunk egyre erősebb variációkkal. Mi magunk mutáljuk a vírust az oltással.
“Én most mindent egy lapra teszek fel, mert végeztem a feladatommal. Ez részemről erkölcsi kötelesség!” – mondja Geert Vanden Bossche.

Forrás: vilagunkhirei.hu

Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés