Hirdetés


Egy tragédia rázta meg a lancashire-i Penworthamot, ami minden szülő legrosszabb rémálmává válhat. Layton Harrison, egy 8 éves fiú, akit egy fekete Ford Transit furgon ütött el augusztus 1-jén, már nem térhet vissza szerettei közé. A baleset után azonnal kórházba szállították, de sajnálatosan már nem tudták megmenteni az életét.

Hirdetés

A fiú édesanyja, Stacey Bailey szívhez szólóan osztotta meg fájdalmát. “Aki ismerte Laytont, az nagyon szerette. Ő volt a világom és a legjobb barátom. Egy részem Laytonnal ment a halála napján. Minden szobát beragyogott, ahová belépett. Ő volt a legelszántabb, legboldogabb fiú, akivel valaha is találkozhattál” – írta Bailey, hozzátéve, hogy köszönetet mond a rendőrségnek és a kórházi személyzetnek is azért, hogy mindent megtettek a fiúért.

Hirdetés

A közösség mély gyászba zuhant, a baleset helyszínén rengetegen hagytak megható üzeneteket a fiúcska emlékére. “Repülj magasra kisember. Sokaknak fogsz hiányozni. Most már békében vagy”, “Köszönöm, hogy ilyen jó barátja voltál a testvéremnek. Mindig a szívünkben élsz majd” és “Layton, téged soha senki nem fog elfelejteni. A pezsgő személyiségeddel túl korán veszítettünk el téged kisember. Örökké 8 éves leszel.” – ezek csak néhányak a szívszorító üzenetek közül.

Fotó: dailymail.co.uk


A tragédia körülményeit a lancashire-i rendőrség továbbra is vizsgálja, és mindenkit arra kérnek, aki információval rendelkezik, az jelentkezzen náluk – tájékoztat a Daily Mail. A közösség és az édesanya mély gyászában az egész ország osztozik.

Hirdetés

Borítókép: illusztráció
Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés