Hirdetés

Fotó: Ringier, Blikk


A magyar kulturális és sportvilág mély gyászba borult Benedek Miklós halálhírének bekövetkeztével. A 78 éves korában elhunyt, Nemzet Színésze című, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész és színházi rendező, aki hosszú ideig küzdött betegségével, sokak számára pótolhatatlan veszteséget jelent.

Hirdetés

Szily Nóra megosztott egy megható képet, amely Benedek Miklóst és tragikus körülmények között elhunyt fiát, a háromszoros olimpiai bajnok, Európa- és világbajnok vízilabdázót, Benedek Tibort ábrázolja. Ez a fotó nemcsak az emlékezés pillanata, hanem a fájdalmas veszteség és a múlt feldolgozásának szimbóluma is.

Hirdetés

Benedek Miklós fia elvesztése óta mély gyászban élt, és a közvélemény szerint soha nem tudta teljesen feldolgozni ezt a tragédiát. Szily Nóra szavaival élve: “talán most újra megölelheti egymást apa és fia.” Ez a gondolat reményt és megnyugvást nyújthat mindazoknak, akik szerették és tisztelték őket. A fotó egy méltó emlékezet a két kiváló magyar művésznek, akiknek öröksége tovább él a nemzeti kultúrában.

“Kedveseim.
Egyszerűen FÁJ!!!
Arisztokratikus játékosok
– bízom abban, hogy újabb ölelésben💙💙”

– olvasható Szily Nóra bejegyzésében.
Az egyik hozzászóló ezt írta a fotó alá:
“Egymás ölelésében újra 😢❤️”
Mire Szily Nóra ezt válaszolta: “igen…💙💙”

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés