Hirdetés

Fotó: Berki Mazsi / Instagram

Berki Mazsi a HOT! Magazinnak adott exkluzív interjút, amelyből kiderült, bizony nem fenékig tejföl az élete.
A lapnak arról mesélt Berki Krisztián özvegye, hogy a felszínes csillogás mögött rengeteg eltakart könnycsepp van és az élete valójában nem olyan, mint amilyennek az emberek megítélik. Ráadásul ő a társat is elvesztette…

Hirdetés
“Lehet, hogy az édesapák bizonytalanok abban, hogyan kell bánni egy kisbabával, de a legtöbb helyzetben ott vannak, és fontos döntésekben segítenek. Még az elvált szülők is meg tudják beszélni az olyan kérdéseket, mint a bölcsőde vagy éppen egy oltás beadása. Én már soha nem fogom tudni megbeszélni ezeket a gyerekem édesapjával.” – mondta Mazsi, aki azt is elmondta, hogy komoly teher van a vállán.

Hirdetés

“Az élet úgy hozta, hogy egyedül tartom fenn a háztartásunkat, én veszek szinte mindent. Anyukám és a család szokott ruhákat és mindenféle jó dolgokat ajándékozni Emmának. Ezért nem volt kérdés, hogy pár napra be kellett raknom Emmát a bölcsibe, mert képtelenség egy kisgyermek mellett dolgozni” – mondta az özvegy, aki elismerte, sokszor vannak gyenge pillanatai, többször előfordul, hogy elsírja magát, de úgy érzi, kislánya miatt erőt kell vennie magán.
Azt szeretné, ha Emma magabiztos, mosolygós anyuka mellett nőne fel.Mazsi arra is reagált, hogy sokak szerint már túl van a gyászon:
“Az, hogy nem mutatom, mikor sírok, vagy mikor zárkózom be, hogy napokig ki sem dugom az orrom a lakásból, nem jelenti azt, hogy a fájdalom nincs jelen az életemben.”

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés