Hirdetés


A “Dancing with the Stars!” című táncos műsor legújabb évadában Krausz Gábor és Mikes Anna párosa különleges figyelmet kap. Megfigyelhető közöttük az a fajta összhang, amely sokak szerint túlmutat a puszta táncpartnerségen, és felveti a kérdést, vajon szerelem szövődik-e közöttük.

Hirdetés

Hirdetés

A páros a műsor legutóbbi adásában egy romantikus hangulatú keringővel ragadta magával a nézőket és a zsűrit egyaránt. Az adás tematikája az “egyéjszakás kalandokra” épült, de Gábor és Anna inkább a romantika és az érzelemre helyezték a hangsúlyt. Ez a választás nemcsak a közönség, hanem a zsűri elismerését is kivívta, akik majdnem maximális pontszámot adtak a párosnak.
A műsorvezető, Ördög Nóra is sejtelmes megjegyzést tett, amikor azt mondta, hogy Gábor jelenlegi élethelyzetében Anna „egy nagyon jó dolog”. Ez a megjegyzés tovább táplálja azokat a spekulációkat, amelyek szerint a két táncos között több lehet pusztán munkakapcsolatnál.
A Krausz-Mikes páros közt megfigyelhető kémia és a műsorban nyújtott teljesítményük mindenképpen figyelemreméltó, és bár a kapcsolatuk természetéről egyelőre nincs hivatalos megerősítés, a rajongók és a média egyaránt izgatottan figyelik a fejleményeket.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés