Hirdetés

A férfi ebben a félévben végez, de felsőfokú tanulmányai itt nem érnek véget.
Melanie Salazar most kezdte meg a főiskolát a texasi Palo Altóban – írta a CBS News. A 18 éves lánynak különleges diáktársa van a felsőoktatási intézményben: itt tanul 82 éves nagyapa, Rene Neira is.
A férfi még az 50-es években kezdett el a felsőoktatásban tanulni, de abbahagyta az iskolát, mivel megházasodott. Élete során számos munkája volt, de a közgazdaságtan iránti vonzalma mindvégig megmaradt.
Rene Neira mindig próbált visszatalálni az egyetemre, az elmúlt 18 évben többfelé is hallgatott kurzusokat a gazdálkodás témában. Jelenleg a Palo Alto College hallgatója, és ha minden jól megy, a mostani szemeszterben fogja elvégezni a kétéves felsőfokú képzést, és szerzi meg az oklevelet.

Hirdetés
Melanie Salazar és nagyapja (fotó: buzzfeed.com/Melanie Salazar)

Melanie Salazar és nagyapja (fotó: buzzfeed.com/Melanie Salazar)

Melanie nagyon büszke a nagyapjára, szavai szerint hatalmas motivációt jelent neki, hogy együtt, egy intézményben tanul a férfival. Rene más hallgatóknak is példa: a sulin kívül ő az első ember, aki megereszt egy poént, de ha tanulni kell, el sem lehet rángatni a könyvektől.
Ha a 82 éves férfi sikerrel befejezi itt a képzést, folytatásként San Antonióban, a Texasi Egyetemen szeretne továbbtanulni.
Forrás: lajk.hu

Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés