Hirdetés


Szőke Zsuzsi, a “Dancing with the Stars” egyik versenyzője, hivatalosan is bejelentette, hogy boldog kapcsolatban van. A műsor alatt több romantikus szál is felmerült, de Zsuzsi és Ádám kapcsolata igazi fordulatot jelent.

Hirdetés

A táncosnőt korábban Simon Kornél partneréneként ismerte meg a közönség, de sajnos párosuk hamar kiesett a versenyből. Azonban a színpadon átélt csalódást magánéletében siker követte: Ádám, egy magyar szabóság és stílustanácsadó iroda tulajdonosa mellett találta meg a boldogságot.
Ezt egy ölelős közös fotóval jelentette be, amelyen a pár boldogan mosolyog. Ez a bejelentés megerősíti, hogy a Dancing with the Stars nem csak tánc, hanem szerelem színtere is lehet. Zsuzsi és Ádám kapcsolata bizonyítja, hogy a valós életben is találhatnak egymásra a sztárok a show után.

Hirdetés

„Pár hete naivan azt gondoltam, hogy a Dancing végeztével a folyamatos rohanás és ‘munkaőrület’ is véget ér. A táncos szakmában a december azonban közel sem erről szól, amit természetesen cseppet sem bánok, hiszen sokszor hangsúlyoztam, a munkám a legnagyobb szenvedélyem. Viszont úgy érzem, még sosem vártam ennyire a karácsonyt! Alig várom, hogy végre picit lelassulhassunk, megpihenjünk és azokkal tölthessük ezt a pár napot, akik a legfontosabbak számunkra. Szerintem ebben a rohanó világban nincs ennél nagyobb ajándék”
– írta képe alá, melyre Ádám is reagált.
„Ha van szeretet, minden van!”
– válaszolta a férfi.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés