Hirdetés


Eladóssorba került Torgyán József villája! Az impozáns otthont, ami a Mártonhegyen található közel egymilliárd forintért hirdették meg.

Hirdetés

2000-ben vásárolta
A villát Torgyán József még 2000-ben vásárolta, akkori információk szerint 50 millió forintért, a néhai politikus által birtokolt ingatlan pedig most újra eladó, ám az ára már jóval borsosabb, ugyanis közel egymilliárd forintért, egész pontosan 950 millió forintért került meghirdetésre, vette észre a Pénzcentrum.

Itt a hirdetés:

Hirdetés

Lift és szauna
A házban összesen 6 szoba található, az ingatlan 324 négyzetméteres, panorámás, ráadásul található benne lift és szauna is. A hirdetés szerint a villa jó állapotú, luxuskategóriás, amiben összesen 3 emelet található, valamint a komfortérzetett az akadálymentesített terek és a légkondicionáló is emelik.

Kifogástalan állapot
Szintén a hirdetés tanúsága szerint az ingatlan kifogástalan műszaki állapotú, ami egy neves építész tervei alapján készült annak idején, figyelembe véve akár a külön lakások kialakításának lehetőségét is. A hirdetésben továbbá azt írják, a három szintes épület alsó szintjén, dupla garázs, gépészet, háztartási helyiségek, vendégszoba és tágas, kertkapcsolatos előtér kapott helyet.

Kertkapcsolat
A földszinten fogadótér, nappali, étkező konyha, gardróbszoba található, terasszal, közvetlen kertkapcsolattal. Az emeleten hálószobák, tárolók, fürdő és egy panorámás, teraszkapcsolatos dolgozószoba teszi minden igényt kielégítővé a helyiségek beosztását. A szinteket belső lépcső köti össze, a lift helye rendelkezésre áll.

Hirdetés

Kiváló környék
A tájolásnak és a hatalmas üvegfelületeknek köszönhetően a ház rendkívül világos, a zöld környezetbe olvadva kellemes hangulatú. A környék kiváló, nemzetközi óvodák, iskolák, a Mom Park és a Normafa is pár percre található.

Emléktábla
A 12. kerületi luxusvilla kerítésén továbbá található egy emléktábla is Torgyán József tiszteletére. Ez vélhetően a jövőben is ottmarad a kerítésen, akkor is, ha valaki megvásárolja az ingatlant.

Kimaradt
Torgyán József egyébként korábban megesett, hogy a vagyonnyilatkozatában megfeledkezett a luxusingatlanról, ennek kapcsán később azt mondta, azért hallgatta el a létezését, mert nem akarta, hogy betörők üssenek rajta. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Torgyán József – Fotó: TV2 Forrás
Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés