Hirdetés


A Király korábban rengeteg időt töltött a házban, s több alkalommal itt írta számait. Ilyenkor pedig a környékről odasereglettek a kajakosok és a pecások és hallgatták a művészt.

Hirdetés

Eladó ház
A megfelelő összegért most bárki birtokbaveheti Zámbó Jimmy egykori nyaralóját, amely a Ráckevéhez közeli Angyali-szigeten található.

Kocsi? Kizárt
A hirdetés szerint közvetlenül a vízparton található, egy szép telek és a ház is remek állapotban van. Azonban garázst nem építettek hozzá – mégpedig abból a profán okból, hogy a szigetre nem vezet semmiféle híd, így csak vízi járművel közelíthető meg a ház. Így a leendő tulajdonosnak nem kell az autók miatt bosszankodnia.

Térképen a sziget

Hirdetés

Remek állapotban van
A házat 50 millió forintért viheti el a szerencsés vevő – ami elsőre talán olcsónak tűnhet, de egy faház esetében egyáltalán nem az. Mindenesetre a hirdetési oldalra feltöltött képek tanúsága szerint lényegében nem kell hozzányúlni, mivel mind a belső szobák, mind a telek szépen rendezett.

Népes csődület
A hírek szerint Zámbó Jimmynek is gyakran adott ihletet a hely. Sok dalt írt itt, amely persze kívülről is hallható volt. Így a hangos dallamok sok esetben a ház környékére csalták az evezősöket, horgászokat és hajótulajdonosokat, így sokszor több vizíjármű gyűlt össze a ház előtt, amikor a Királyt éppen elkapta az alkotási vágy.

Évenként ingyenes tubakoncert
A Piac és Profit cikke szerint egyébként a helyen sok művész pihen manapság is. Már-már hagyománya van az évenként megrendezett, ingyenes tuba koncertnek, amelyet az érdeklődők csónakokból hallgathatnak végig. Maga a sziget is egyébként messze van a lakott területektől, így senkit sem zavar a zajongás.

Hirdetés

Híres emberek üdülői
Külön érdekesség, de ugyancsak az Angyali-szigeten volt nyaralója Csupó Gábor többszörös Emmy-díjas magyar-amerikai animációs filmalkotó, producer, rendező, zenésznek, aki annak idején Hollywood-ot is meghódította.

A telek

Jól rendezett ház

(Kiemelt képünk forrása: Youtube, a házról készült képek az ingatlan.com oldaláról származnak.)
Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés