Hirdetés


A nyár végén robbant Krausz Gábor és Tóth Gabi válásának a híre, azóta pedig mindkettőjük élete teljesen megváltozott. Az elején még hallani sem akartak egymásról, azonban tévés kollégáik szerint, bár egymással még most is kizárólag csak a közös kislányuk miatt tartják a kapcsolatot, mostanra már mindketten higgadtan, nyugodtan tudnak beszélni a helyzetről.

Hirdetés

Annak idején kollégája és barátja, Vomberg Frigyes miondta el, hogy Gábor mennyire maga alatt van. Persze nem is csoda, hogy a sztárséf összetört lelkileg, miután felesége beleszeretett a Fricska táncegyüttes Papp Máté Bencéjébe. De ma már Krausz újra tud mosolyogni – amit sokak szerint a táncnak és profi párjának, Mikes Annának köszönhet. A séfet ugyanis évek óta minden évadban hívták szerepelni a Dancing with the Starsba, de eddig rendre nemet mondott. Most azonban elvállalta a felkérést – nyilván eleve egyfajta terápiának, figyelemelterelésnek szánva. Hisz a tánc szakemberek szerint is az egyik leghatásosabb gyógyír depresszió ellen! És úgy tűnik, Gábor sem bánta meg, hogy így döntött.

Hirdetés

– Mintha kicserélték volna Gabit! – meséli a műsor egyik a háttérben dolgozó munkatársa. – A partnere is tudta, milyen helyzetben vállalta el ezt a felkérést, éppen válófélben, magánélete a romokban. Elképesztően megértő és figyelmes volt vele emiatt. Az elején legalább egy hétig egy tánclépést sem tettek, hosszú napokon át csak beszélgettek, ismerkedtek.
És ezt Gábor is elismerte a Blikk videójában.
– Ez így történt és kiderült, hogy nagyon jó a kémia köztünk Annával – mesélte.
De ez mindjárt az első adásban a képernyő előtt ülő nézőknek is lejött. És azt is láthatták, hogy a séf immár majdnem olyan magabiztosan mozog a nő mellett a táncparketten is, mint a konyhában, pedig előtte nem igazán volt az a puskalábú táncos… Emellett a gyönyörű nő mellett visszanyerte a magabiztosságát férfiként is – jegyezte meg a műsor kapcsán több kommentelő is. De az is sokaknak feltűnt, hogy ez a páros nemcsak egymás tánctudását dicséri, hanem egymás jellemét, lelkét is.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés