Hirdetés


Zajlik az élet Kis Grófo körül. A Biatorbágyon élő mulatószenész a közelmúltban ünnepelte 30. születésnapját, ma pedig újabb nagy esemény történt: „megtérő ima után egy kis idővel eldöntöttük a feleségemmel, hogy vízkeresztség által is újjászületünk, ami a mai nap meg is történt Németh Sándor Úr (lelkész) segítségével!” – jelentette be a facebookon a sztár.

Hirdetés

Újjászülettek
„Elég sok minden történt velem az elmúlt két hétben, ami nagyon jól esett, viszont a mai nap több szempontból is boldog nap a számunkra a feleségemmel. Megtérő ima után egy kis idővel eldöntöttük a feleségemmel, hogy vízkeresztség által is újjászületünk, ami a mai nap meg is történt Németh Sándor Úr (lelkész) segítségével!” – írta Facebook-bejegyzésében a sztár.

Hirdetés

„Nagyon boldog ember vagyok”
„Az Úr előtt is megerősítettük a házasságunkat a feleségemmel. Nagyon boldog ember vagyok a családommal. Hála a drága jó Istennek, Jézus Krisztus nevében, AMEN” – tette hozzá.

A nagy esemény

Miniszterelnöki köszöntő
A közelmúltban Orbán Viktor köszöntötte fel a 30. születésnapján Kis Grófot. A kormányfő miniszterelnöki levélpapírra nyomtatott levéllel köszöntötte a művészt, amiről saját Facebook-oldalán számolt be. Kis Grófo nem maradt sokáig adós a válasszal, ha már ilyen óriási megtiszteltetés érte.

Hirdetés

Megtiszteltetés neki
A Ripostnak nyilatkozva úgy fogalmazott, hogy „Egyáltalán nem számítottam ekkora tisztességre. Hatalmas megtiszteltetés volt kézhez venni Orbán Viktor üzenetét. Ahogy olvastam a sorait, kisejlett belőlük, hogy kedveli a zenémet és engem is, mint embert, aminek nagyon örülök”.

Keresi a levél helyét
Azt is elmondta, hogy már keresi is a levél helyét: „Még nem találtam ki, hogy hol őrzöm majd az üzenetet, de az egészen biztos, hogy főhelyre kerül az otthonunkban. Azt hiszem, egy vitrinben lesz a legjobb helyen.” Végül azt is hozzátette, hogy „büszkén fogom majd megmutatni még az unokáimnak is.”

Kubatov Gábor is ott volt a születésnapon
A mulatós születésnapján Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója is részt vett. „Nagyon szépen köszönöm Kubatov Gábornak a megtiszteltetést, hogy személyesen is felköszöntött a 30. születésnapom alkalmából. Isten áldjon Gábor barátom!” – írta Facebook posztjában.

Hirdetés

Újabb elismerés
És még nem volt vége az ünneplésnek: a Biatorbágyon élő mulatószenész Kis Grófo Pro Cultura Minoritatum Hungarie Díjat kapott. „A mai nap vettem át a Pro Cultura Minoritatum Hungarie Díjat. Külön köszönet Fülöp Attila Belügyminisztérium szociális gondoskodásért felelős államtitkára és Soltész Miklós a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára és Sztojka Attila romakapcsolatokért felelős kormánybiztos úrnak a megtiszteltetést, hogy a mai nap személyesen adták át nekem a díjat” – írta oldalán a napokban a mulatós énekes.

Közös együttélés
„Pro Cultura Minoritatum Hungariae” Díj elismerésben olyan Magyarországon élő, vagy működő elismert nemzetiséghez tartozó személyek, szervezetek részesülhetnek, akik/amelyek kiemelkedő tevékenységet végeznek a Magyarországon élő nemzetiségek körében az anyanyelvi kulturális örökség megtartásáért, fejlesztéséért, s tevékenységükkel hozzájárulnak a Kárpát-medence népeinek együttéléséhez.

Itt kell kiemelkedni
Ez lehet például a kulturális közéletben, a közművelődésben, a nemzetiségi médiában, a nem hivatásos művészetekben, illetve a nemzetiségi kultúra támogatása terén. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Kis Grófo – Forrás: Facebook
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés