Hirdetés


Vlagyimir Putyin állítólag titokban felkérte Nyikolaj Patrusevet, a KGB egykori kémelhárító tisztjét, hogy vegye át Oroszország „ellenőrzését”, amíg őt megműtik rákos eredetű megbetegedése miatt.

Hirdetés

Állítások szerint az orosz elnök, Vlagyimir Putyin hamarosan el fog tűnni egy időre, mivel rákos megbetegedése miatt egy műtéten kell átesnie – írja a Mirror.
A rendkívüli, de egyelőre meg nem erősített állítások a General SVR Telegram csatornától származnak, amely 18 hónappal ezelőtt vetette fel először a Putyin egészségi állapotával kapcsolatban, hogy rákkal és Parkinson-kórral is küzd.

Hirdetés

A csatorna jelentésében leírta azt is, hogy az orosz elnök lehetséges eltűnésével nagy veszélybe kerülhet az Ukrajna ellen indított háborúja, mert ha a katonái megtudják, hogy nem ő van a vezetői pozícióban könnyen megtagadhatják a harcot.
Feltételezik továbbá azt is, hogy Putyin már többször is elhalasztotta a műtétet, amelyre legközelebb most is csak május 9-e után kerülhet sor, aznap ugyanis az orosz elnök fog beszédet mondani a Vörös téren a Hitler legyőzése és a második világháború európai befejezése alkalmából tartott Győzelem napján.

Forrás: blikk.hu
Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés