Hirdetés


Nyár végén robbant a hír Tóth Gabi és Krausz Gábor válásáról, mely hosszú ideig mély csendet tartott. Mindketten a közös nyilatkozat után elkerülték a nyilvánosságot, de most Tóth Gabi végre megtörte a csendet. Az “Átkozott Nyár” címmel írt dalt, amelyben megosztotta érzelmeit, és most részletesen beszélt a házasságukról is.

Hirdetés

Tóth Gabi szerelmei
Az énekesnő máris felvállalta új szerelmét, a Fricska táncegyüttes sármos táncosát, Papp Máté Bencét. Együtt léptek fel a Sztárban sztár leszek! színpadán, ahol a dalpremier után még egy csók is elcsattant köztük:

Hirdetés

Az énekesnő stílusában észrevehető változások történtek az elmúlt időszakban. Egyre gyakrabban visel népi motívumokat, fonott hajat, kendőket és gyönyörű virágos mintákat. Ezek a ruhadarabok jól illeszkednek az új párkapcsolatához Papp Máté Bencével. Azonban egy Reddit csoportban előkerült egy fotógaléria, amely bemutatja Tóth Gabi híres szerelmeit, és azt mutatja, hogy az énekesnő stílusa mindig a párjaihoz igazodott.
A képeken látható, hogy Krausz Gáborral való kapcsolatuk idején Tóth Gabi fekete bőrdzsekben jelent meg, míg Rasztovits Dávid focistával romantikusabb stílusú ruhákat választott. Markó Róbert mellett ő is táncosnőnek tűnt, míg Nagy Rolanddal egy alter stílust képviseltek együtt.
Ezek a képek érdekes módon mutatják be Tóth Gabi stílusának változását és azt, hogy az évek során hogyan alakultak a kapcsolatai. Az énekesnő most új kezdetet él meg Papp Máté Bencével, és a stílusváltás is tükrözi ezt az új korszakot az életében.

Hirdetés

Mutatjuk a fotókat:

Ezerarcú @tóthgabi – minden pasijának felvette a stílusát (lapozós)
byu/Nt_frt intalk_hunfluencers

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés