Hirdetés


Egészen elképesztő fotókat posztolt egy egészségügyben dolgozó nő arról, mennyire megviseli őt a koronavírus elleni küzdelem és az azzal járó sok viszontagság.
Látványosan megviseli az egészségügyi dolgozók arcát, hogy 12-13 órákat kell egyhuzamban maszkot és védőszemüveget viselniük. Erről tanúskodik annak a frissen végezett nővérnek is az esete, aki egy egészen elképesztő képpárt osztott meg közösségi oldalán a nagyvilággal.
A fotón azt szemlélteti, hogy hogyan festett friss diplomás ápolóként, illetve hogyan néz ki most, 8 hónappal azután, hogy koronavírusos betegekkel foglalkozik egy tennessee-i kórházban napi 12 órát.

Hirdetés

Elmondása szerint az állandó maszk és arcpajzs viselése miatt néz ki így az arca a nap végére, a legsúlyosabb heg – az orrán lévő vörös nyers seb – általában pedig éppen a következő 12 és fél órás műszak megkezdésére múlik el, tehát nemhogy neki, de még a bőrének sincs ideje regenerálódni – írja a Metro.
A 27 éves Kathryn képét azóta csaknem 52 000 alkalommal osztották meg a Twitteren. Kathrynnek egyébként posztjával mindössze az volt a célja, hogy felhívja a figyelmet arra, mennyire komolyan megviseli az egészségügyi dolgozókat is ez a járvány.

Kép: twitter/schreenshot
Forrás: noizz.hu
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés