Hirdetés


Az internetezők nem győznek betelni Tóth Vera és Pauli Zoltán esküvői videójával, amely a nem várt esős időjárás ellenére is megható pillanatokkal és ismert vendégekkel várja az érdeklődőket.

Hirdetés

A szerelmespár eredeti terve szerint Palkonyán, a szabad ég alatt mondták volna ki az örök hűséget egymásnak. Ám az időjárás nem volt kegyes hozzájuk, és a ceremóniát át kellett szervezni. De a spontán változások ellenére is felejthetetlen maradt az esemény. A különleges videó alapján nem csupán Tóth Gabi, az énekesnő húga, és két korábbi párja, Krausz Gábor és Molnár Tibor, ismertebb nevén Trap kapitány volt jelen, de a vendégsereg további híres arcokat is magába foglalt, mint Horváth Charlie, Frenreisz Károly és Mujahid Zoltán.

Hirdetés

Tóth Vera szívhez szóló üzenetben osztotta meg gondolatait a nagy napról: „Ilyen volt a nagy napunk. Bohém pár, bohém élettel… Lett is saját borunk, meg közös álmaink, ezt most még jobban összegyúrtuk, aztán majd talán egyszer egy kis »fürtösünk« is lesz…” Az énekesnő szerelmes szavai a közösségben számos megható reakciót váltottak ki, és sokan osztották meg vele, mennyire inspiráló a pár közötti őszinte kapcsolat.
A felvétel egyértelműen bizonyítja, hogy a szerelmeseknek az eső sem tudott gátat szabni az örömnek és az összetartozásnak.

Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés