Hirdetés


Példátlan eset történt vasárnap este a Sztárban Sztár élő adásában, amelynek tanúi voltak a Blikk munkatársai. Az egyik, egyébként több mint kilenc percig tartó reklámszünet után hiányos csapattal folytatódott az élő adás: Tóth Andi, a nemrég a színpadtól visszavonult énekesnő nem ült a helyén, amikor a zenés show stúdiója visszakapta a képet és a hangot.

Hirdetés

Információink szerint az adás alatt, majd utána is alapos fejmosást kapott Andi, és még azt sem tudni, lesz-e folytatása a történetnek.
– Egy perc van adásig, hol van Tóth Andi? Tóth Andi, ülj vissza a zsűriszékbe! Fél perc… Húsz másodperc… Tóth Andi! Hol van Tóth Andi? – szólongatta egyre hangosabban és egyre idegesebben az énekesnőt a felvételvezető a vasárnapi élő adás során, ám Andinak egy darabig se híre, se hamva nem volt, így a zsűri tagjai kényelmetlenül feszengtek a helyükön, amikor a műsort vezető Till Attila köszöntötte a nézőket.

Hirdetés

Végül pár perccel az élő adás kezdete után – miközben az adásban a tévénézők a szavazásra buzdító kisfilmet látták – az énekesnő sietve visszatért. Egyesek szerint lehetséges, hogy az énekesnőn lévő ruha bonyolulttá tette a mosdószünetet, ám lapunk úgy tudja, a zsűri legfiatalabb tagjának a néhány hónapos rottweiler kutyája, Bailey vonta el a figyelmét, így csúszott le a kezdésről.
– Andin egy nadrág volt, amelyre felülről rá volt húzva egy szűk szoknya, szóval nem egy kezeslábas vagy egy trükkös megoldás nehezítette a dolgát. Egyszerűen az történt, hogy Andi minden szünetben rohan a kutyushoz, akár ki is viszi a TV2 udvarára néhány percre, és olykor bizony elnézi az időt – árulta el lapunknak az egyik bennfentes, aki szerint az énekesnő „eltűnése” azért is érdekes, mert a zsűri tagjainak és a versenyzőknek minden lépését gyakornokok hada figyeli. – Minden szereplő mellé ki van rendelve egy ember, aki segíti, ez a zsűritagoknál kiemelt szerep, hogy ha szükségük lenne valamire, ne nekik kelljen rohangálni. Szinte mindenhova kísérik, figyelik, figyelmeztetik őket, mikor kell visszamenni a stúdióba. Ezért is érdekes, hogy Andi így megcsúszhatott az időt illetően.

Hirdetés

Úgy tűnik, a csatorna belső ügyként igyekszik kezelni az esetet, ugyanis az erre vonatkozó kérdéseinkre a következő válaszokat kaptuk:
„Tóth Andi, amikorra kellett, a helyén ült, az élő adás menetét nem zavarta meg” – állt a TV2 sajtóosztályától kapott válaszban.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés