Hirdetés

Fotó: youtube

Péntek reggel Kiss Kató léleklátó volt a vendég a Life TV Ébredj velünk! című műsorának. A műsorvezetők Berki Krisztián halálával kapcsolatban tettek fel neki kérdéseket, kiderült, hogy a látó segített Mazsinak kapcsolatba lépni elhunyt férjével – szúrta ki a Ripost.

„Amikor megtudtam, hogy Krisztián elment, őszintén ledöbbentem, ugyanakkor próbáltam magam távol tartani a tragédiától. Ő azonban ezt nem engedte. Szinte azonnal elkezdett jeleket küldeni nekem. Áramingadozás volt, zúgni kezdett a tévé és fehér zaj keletkezett. Egyértelmű üzeneteket küldött nekem. Mazsit is ő vezette hozzám. Annyit mondhatok, hogy sikeres volt a közvetítés, de nem vagyok felhatalmazva arra, hogy részleteket is mondjak” – mondta el a műsorban a spiritiszta.

Hirdetés

Élő adásban jelezték a műsor készítői Bereczki Zoli és Ábel Anita kettősének, hogy egy papírlap segítségét kérte Kató, ugyanis a halott Berki Krisztián üzenetet akar küldeni egy konkrét személynek, aki itt dolgozik a csatornánál.
„Van egy üzenet, amit le kell írnom valakinek. De nem hozzátok tartozik, hanem ide az egészhez tartozik, egy emberhez. Leírhatom itt is. Egy konkrét személy, Krisztiánnak köze volt ehhez a személyhez. Nem kell itt egy nagy dologra gondolni, itt leírom, egy mondat” – az üzenetet az intimitása miatt nem mutatta a kamera, azonban azt elárulta a léleklátó, hogy a levél címzettje Hajdú Péter volt.

Hirdetés
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés