Hirdetés


Lang Györgyi májusi távozása mély űrt hagyott bennünk, és még ma is nehéz szívvel emlékezünk rá. Hiánya gyakran a mindennapjainkba is beszűrődik, hiszen élete és munkássága nem csak művészi, de emberi oldalunkat is meghatározta. Ebben a szomorú időszakban összeállítottunk egy fotóválogatást, amellyel tisztelegni szeretnénk az ő emléke előtt, és átadni az ő hagyatékának a mélységét.

Hirdetés

Lang Györgyi és Falusi Mariann nevéhez összeforrt a Pa-Dö-Dő, amely duó 1988-ban, az Interpop Fesztiválon robbant be a közönség szívébe, és azonnal országos ismertséget és elismerést szerzett. Művészi kvalitásaik mellett a duó egyedi megjelenése is komoly figyelmet keltett, hiszen természetes, mégis magával ragadó karakterük sokak számára volt inspiráló. A most következő képgalériában azonban visszatekintünk Lang Györgyi életének korábbi szakaszaira is.

Hirdetés

Részesei lehetünk annak az időutazásnak, melyben bemutatjuk Lang Györgyi gyermekkori és pályakezdő éveit. Láthatjuk őt, ahogy copfos kislányként mosolyog a kamera lencséjébe, vagy éppen frissen végzett, ígéretes színésznőként áll a reflektorfényben. Azok a ritka, gyakran megdöbbentően intim képek, melyeket összeválogattunk, rávilágítanak Lang Györgyi lenyűgöző személyiségére és páratlan tehetségére, amely az egész ország szívéhez szólt.

Hirdetés

Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés