Hirdetés


A szerelem ifjabb Schobert Norbit sem kerülte el.
Mint kiderült, a fiatal férfi egy régi gyerekkori barátba szeretett bele. Norbi a Fókuszban beszélt először új kapcsolatáról: „Már gyerekkorban ismertük egymást, de olyan szinten elveszett köztünk a kapcsolat, mint amikor a játszóházban összebarátkozol egy kislánnyal a csúszdán, és utána már nem is beszéltünk semmit, teljesen megfeledkeztünk egymásról, nem is tudtunk egymás létezéséről, és aztán hirtelen vidéken találkoztunk.”

Hirdetés

A meglepető találkozás egy újra felfedezett kapcsolat kezdetét jelentette. Norbi az újratalálkozás pillanatát így idézte fel: „Én nem igazán ismertem fel, ő engem felismert. Már biztos hallott rólam a tévében, mert azért szerepeltem, meg az újságokban. És akkor most már ilyen, kicsit érettebb fejjel elkezdtünk újra beszélgetni. És most már nem azt kérdeztem tőle, hogy eljön-e velem az ugrálóparkba, hanem elhívtam sétálni, meg beszélgetni.”
Amikor arról kérdezték, hogy valódi szerelemről van-e szó, Norbi egyértelműen kijelentette: „Nem is kicsi. Én érzem, hogy mi van bennem, és ennek nagyon örülök.”

Hirdetés
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés