Hirdetés


Rory, a mentett kutya életében először kapott játékot, és a reakciója igazán megható. A Storyful Viral TikTok-oldalán közzétett videón látható, hogy Rory új gazdája, Rachelle Carranza lehetőséget ad a kutyának, hogy maga válassza ki a játékát. A kutya öröme és izgalma a videón egyértelműen látható, ami a legkeményebb szíveket is megolvaszthatja.

Hirdetés

Rachelle Carranza elmondta, hogy Rory korábban nem ismerte a játék örömét, és valószínűleg nem bántak vele túl jól. A videó nem csak Rory boldogságát örökíti meg, hanem azt is, hogy egy mentett kutya mennyi szeretetet és hálát képes adni. Rory reakciója egyértelműen megmutatja, milyen jelentős változást hozhat egy kedves gesztus egy állat életében. Ez a rövid videó nem csak szórakoztat, hanem arra is emlékeztet, hogy mennyire fontos az állatok támogatása és szeretete.

Hirdetés
@storyful_viral This heartwarming video shows the moment a rescued dog named Rory received their first-ever dog toys! #omg #rescue #rescuedog #dogsoftiktok #adorable #heartwarming #puppy #dogrescue #dogtoys #fyp #foryoupage ♬ Windy Hill – 羽肿

Hirdetés
Categories: Cukiságok

Hirdetés