Hirdetés


Molnár Gusztáv, aki egy rendkívül kihívásokkal teli időszakon ment keresztül, beleértve az elvonókúrát alkoholproblémái miatt és a magánéleti válságokat, úgy tűnik, sikerült úrrá lennie a nehézségeken. Az utóbbi időben egyre több pozitív jel mutatja, hogy Gusztáv megtalálta az útját a helyreálláshoz.

Hirdetés

– Végre van munkám, jövőképem, s van mellettem valaki, akit tudok szeretni… Jelenleg a kassai Thália Színházban próbálom Az ember tragédiáját, ami azzal jár, hogy a hétköznapokat a településen töltöm, egy színészlakásban élek, és csak hétvégente tudok feljárni Budapestre. Ebből adódóan a párommal sem tudunk sülve-főve együtt lenni, jelenleg távkapcsolatban élünk – mesélte nemrégiben a Blikknek.

Hirdetés

Úgy tűnik, már nem akarja tovább rejtegetni, ki hódította meg a szívét, így az rtl.hu-nak megmutatta a titokzatos nőt, aki mellett ismét boldog. A fotó ide kattintva nézhető meg.

Hirdetés

„Szépen, lassan a barátságból szerelem lett. Az elmúlt egy hónapban mondtuk ki egymásnak, hogy egy pár vagyunk” – mondta az RTL-nek, megemlítve, hogy a hétvégéket mindig együtt töltik. „Igyekszünk értelmes, normális, minőségi időt együtt tölteni. Ez a kép, ami kikerült, egy dzsesszkoncerten készült” – fűzte hozzá.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés