Hirdetés

Az optikai illúziót mutató képek és fejtörők nagyon népszerűek voltak az elmúlt időszakban. Úgy tűnik az emberek nagyon szeretik ilyen módon is megtornáztatni az agyukat!
Sokan szeretik magukat másokhoz hasonlítani és megnézni, milyen ügyesen vagy gyorsan találnak meg egy részletet a képen. Sokfajta találós kérdést és feladatot láthattunk az elmúlt évek során! Mindegyik hasonlított egymásra egy részlettel kapcsolatban: ha nagyon koncentráltál a feladatra, biztos hogy megtaláltad a megoldást.

Hirdetés

A fenti feladvány is ilyen. A kép meglehetően egyszerű,  de a legtöbben első ránézésre nem tudják a választ. Meg kellene találni azt a betűt, ami eltér a többitől.
A kérdés az, hogy megtalálod-e a fenti képen, hány darab Q betű van elrejtve a sok O között? Az persze nehezíti a feladatot hogy mindössze 10 másodperced van az egészre!
A lényeg az, hogy megtaláljuk azokat a betűket amik eltérőek a többitől. Ebben az esetben is biztos hamar megtalálod a megoldást, ha koncentrálsz.

Te hány  Q betűt találsz a jépen? 10 másodperc áll a rendelkezésedre! A választ a fenti képen láthatod.

A helyes válasz az hogy hat Q van a képen.
Kérjük ne felejtsd el megosztani ezt a cikket barátaiddal és családoddal, hogy megtudd, ők is megtalálják-e a Q betűket!

Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés