Hirdetés


Bochkor Gábor és a közös lakásbérleti kompromisszumok kerültek a reflektorfénybe a rádiós műsorában, ahol Héjja Anett, a hírszerkesztő tette fel a kérdést: milyen engedményeket kell tenni, amikor valaki összeköltözik a párjával? Bochkor Gábor, aki már többször is megosztotta otthonát különböző nőkkel, készséggel nyilatkozott a témában.

Hirdetés

A rádiós szerint a közös élet során elengedhetetlen a kompromisszumkészség. Nem lehet elvárni, hogy csak az egyik fél preferenciái érvényesüljenek a közös otthonban. Elárulta, hogy nem kedveli a túlzott dekorációt és a zsúfoltságot. Előző években sokat tartózkodott szállodákban, ahol megszerette a minimalista stílust, ezért ma már a törülközőkhajtogatást is szállodai módon végzi, amit a párjától is elvárna.

Hirdetés

“Én például a törülközőket is mindig odarakom a törülközőszárítóra, úgy, hogy ha például kettő is van a pirosból meg a bézsből, aminek az alján kockák vannak hímezve, azt úgy rakom, hogy a kocka kifelé van, és lefelé lóg. Hogy legközelebb, ha belépek, úgy érezzem, mintha a szállodában rendet csináltak volna. Nekem ez már rutin, nem nagy dolog. Azért azt hadd mondjam meg, még mindig nem szóltam, hogy azt sose sikerült úgy visszarakni” – mondta a rádiós, aki jelen időben fogalmazott. Vajon újra együtt él valakivel?

Hirdetés

A szerkesztő, Háder György is rákérdezett: eljön-e majd a pillanat, amikor szólni fog a törülközők miatt? Bochkor Gábor határozott nemmel felelt.

“Nem szólok. Meg fogom tudni állni. És nem azért, mert rendes vagyok, mert közben ezt feldolgozom. De azt gondolom, ha szólok, akkor egy pitiáner hülye vagyok. Ha nem szólok, és mindig a helyére rakom, akkor rájön…”

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés