Hirdetés

Fotó: Varga Imre


Tina és Emilio, az ismert Emilio família tagjai, egy nagy lépést tettek az egészségesebb életmód felé, amikor döntöttek egy gyomorátalakító műtéti beavatkozás mellett. A műtét célja a súlycsökkentés elősegítése, és 2024-ben kerül megvalósításra. A páros különleges módon készül erre az eseményre: koplalással próbálnak hozzászokni a kevesebb étel fogyasztásához.

Hirdetés

Ez a lépés nem csak fizikai, hanem mentális felkészülést is jelent számukra, hiszen a műtét után radikálisan megváltozik majd étkezési szokásaik. A koplalás mellett további intézkedéseket is hoztak, hogy megkönnyítsék ezt az átmeneti időszakot. Tina és Emilio elszántságukat mutatja, hogy még a hűtőt is lelakatolták, hogy elkerüljék a kísértést, és szigorúan tartsák magukat a kevesebb étel elfogyasztásához.

Hirdetés

Ez a jelentős változás nem csak testi, hanem lelki átalakulást is hozhat a számukra, mivel a fogyás útja gyakran összefonódik az önismeret és az önkontroll fejlődésével is. Tina és Emilio kitartó hozzáállása és a radikális lépések, amelyeket a siker érdekében hajlandóak megtenni, inspiráló lehet sokak számára.

„A műtét előtt már csak falatokat érdemes enni, hiszen utána még ennyit sem szabad. Én ezt igyekeztem is tartani, de Emilioval nem könnyű” – mondta a Drága családomban Tina, akinek férje imád nassolni.

Hirdetés

„Nehéz megállni, hogy a finom falatokra nemet mondjak. A műtét után öt hétig nem lesznek ilyenek. Nekem erre lelkileg fel kell készülnöm, de előtte most még jöhet minden” – árulta el az énekes, akinek felesége úgy döntött, keményebb eszközökhöz folyamodik.

„Le kellett lakatolnom a hűtőt, aminek a kulcsát Vivi kezébe adtam. Emil ugyanis hol egy újabb szelet téli szalámit, hol egy joghurtot kért, és úgy voltam vele, ez így nem mehet tovább. Fel kell készülnünk arra, hogy a beavatkozás után nagyon keveset ehetünk. Ha Emilnek ez csak így megy, hát legyen” – tette hozzá Tina a Sláger TV-n.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés