Hirdetés


Bruce Willis felesége, Emma Heming Willis mélyen megrázó bejelentést tett férje egészségi állapotáról. A világhírű színész, akinek 2022-ben afáziát diagnosztizáltak – ami miatt bejelentette színészi pályafutásának végét – még súlyosabb diagnózissal, frontotemporális demenciával szembesült 2023 februárjában.

Hirdetés

Ez a betegség, amely a beszédközpontot érinti, gyógyíthatatlan, és tovább rontja Bruce Willis állapotát. Az elmúlt időszakban keringő pletykákat követően Emma Heming Willis az Instagramon osztott meg információkat, hogy tisztázza a helyzetet és megossza, hogyan támogatja családja a nagybeteg sztárt. Emma még egy könyvet is ír férje betegségéről, hogy részletesen beszámoljon a kihívásokról és a családja által nyújtott támogatásról.

Hirdetés

“Csak görgettem a híreket vasárnap reggel, amikor megláttam egyet, amely a családommal foglalkozott. A főcím lényegében azt írta, hogy a férjem már semmiben sem leli örömét. Csak annyit mondhatok, hogy ez messze van az igazságtól. Kérem azokat, akik ilyeneket írnak, ne ijesztgessék az embereket. Értelemszerűen a diagnózis után mindenkiben ott van a szomorúság, de egyben valami új is kezdődik, az új fejezet pedig tele van szeretettel, örömmel és boldogsággal. Mi is ezt tapasztaljuk” – mesélte.

Hirdetés

“Mára rájöttem, hogy olyan emberek adnak tájékoztatást a témában, akiknek véleményük van, de tapasztalatuk az nincs. Ezek az emberek nem szántak időt arra, hogy megfelelően képezzék magukat a neurokognitív betegségekről. Mindezt bátran ki merem jelenteni, mert napról napra látom a különböző szalagcímeket, amik félretájékoztatják az embereket” – hangsúlyozta az egykori modell, aki rengeteg energiát szán arra, hogy jobban megismerje férje betegségét, könyveket olvas róla, és minden percben ápolja.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés