Hirdetés


Az idő a legjobb orvosság, és sokkal közelebb visz a célodhoz, mint gondolnád. Kissé közhelynek tűnhet ez a mondás, de számtalanszor beigazolódott már, hogy egy nagyobb probléma esetén a legjobb, ha türelmesen vársz, és az idő majd mindent megold. Próbáld meg pozitívan szemlélni a dolgokat, akkor is, ha az adott helyzetben nagyon nehezedre esik is. Ha az alábbi 3 csillagjegy valamelyikéhez tartozol, figyelj oda a lelki nyugalmadra, hiszen ez a hónap egy kicsit nehezebb lesz számodra.

Hirdetés

Oroszlán
Nehézségekkel kell megküzdened ebben a hónapban, és ezeket leginkább a túlságosan nagy egódnak köszönheted. Próbálj egy kicsit visszafogottabb és szerényebb lenni, hagyj fel a büszkeséggel. Koncentrálj a pozitív tulajdonságaidra, és őrizd meg a bátorságodat. Több olyan helyzettel kell megküzdened, amikor kompromisszumkészségre és rugalmasságra lesz szükség. Figyelj jobban a szeretteidre, ne gyakorolj rájuk olyan nagy nyomást, akkor sem, ha úgy érzed, a te kezedben van a hatalom.

Hirdetés

Mérleg
Ebben a hónapban az egyensúlyod és a biztonságérzeted kerül veszélybe, pont az a két dolog, ami a legfontosabb számodra. Ne próbáld elnyomni az érzéseidet, éld át maximálisan akkor is, ha nagyon fáj. Nézz szembe a félelmeiddel, és meglátod, egy idő után teljesen más színbe fogod szemlélni a világot. Ha nem törekedsz arra, hogy megoldást találj a problémáidra, hanem inkább homokba dugod a fejed, akkor újra és újra hasonlóan nehéz helyzetben fogod találni magad. Próbálj egy kicsit külső szemlélőként tekinteni az életedre.

Hirdetés

Skorpió
Bár általában kissé zűrös az életed, de most a szokásosnál sokkal több konfliktussal kell megküzdened. Családi problémák megoldásával töltöd ezt a hónapot, úgy tűnik, hogy minden konfliktus rajtad csapódik le. Olyan érzelmek kerülnek előtérbe, amelyeket még gyerekként megpróbáltál elfojtani. Próbáld megőrizni a higgadtságodat, a dolgok rövid időn belül jobbra fordulnak. A Szaturnusz segítségedre lesz a lelki békéd megtalálásában, viszont a Vénusz hatására felerősödnek a félelmeid és a bizonytalanságod, így elég erős lelki küzdelemmel kell szembenézned.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés